Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam sie poniedzialkowo
Candy - ale masz to szczescie ze sny w ciazy sa bardzo realne)))
Sonia - najwazniejsze ze Dzidzia chciana i bedzie bardzo kochanaPoza tym tez swietnie, bo bardzo szybko Wam sie udalo! U nas niektory lekarze nadal uwazaja ze powinno sie odczekac a 6 mcy - co inni na szczescie dosc mocno neguja - na szczescie bo dzieki temu obydwie to jestesmy
Apropos snow mnie cala noc bylo tak niedobrze ze snilo mi sie ze zostawialam po sobie niespodzianki i rano wstalam cala obolala.... na sniadanie wyjatkowo mialam ochote na bulke z nuttela i o dziwo pomogloczuje sie dobrze
ps. Jak wstawic avatara?
To dziewczynki wpisujcie się zw wizytowy, prościej nam to ogarnąć. Powodzenia zatem :-)Dzien dobry![]()
Oby byl dobry bo w weekend limit pecha wyczerpalismy.. eh..
U nas dzidzia tez planowanapierwsza ciaza niestety nieudana a teraz odpukac zeby wszystko bylo dobrze
Wizyte z usg prenatalnym mam dzisiaj ja, kara i hania
Milego dnia!!!

domku !!!! Trzymajcie kciuki, niech wszystko pojdzie dobrze :-)
bylismy ja odwiedzic w swieta, a ze dni plodne akurat tam przypadaly, to coz... mimo to,ze dokladnie wiedzielismy co i kiedy robic
, to byla to dla nas mega niespodzianka,ze udalo sie za pierwszym razem. Zupelnie na to nie liczylismy, bo o corcie staralismy sie ok 5 lat, z jednym poronieniem w miedzyczasie i nieudanym ivf... tracilismy juz wtedy nadzieje i corcia nasza mimo,ze oczekiwana bardzo dlugo, tez byla cudowna niespodzianka, bo nie myslelismy,ze uda nam sie kiedykolwiek... a tu prosze :-) niech te nasze cuda trwaja!!!
I tym sposobem od mojego stałego norweskiego gina dostałam cynk, kiedy dokładnie wg niego miał pęknąć pęcherzyk i w wyniku baaardzo intensywnych starań zaszłam w ciąże w miesiąc po łyżeczkowaniu.
Niektórzy zalecają 6mcy odczekać a ja jak widać jestem przykładem tego, że wcale nie jest to konieczne bo moja ciąża od samego początku jest książkowa. I odpukać oby tak było do samego końca ;-)Mój gin mi kazał czekać po poronieniu ( późnym) 4 miesiące, żeby mój organizm oczyścił się z hormonów po tamtej ciąży i w listopadzie dał zielone światło, że możemy się starać. ńó i w 2 cyklu się udało. Ale ten sam lekarz np mojej znajomej, która w 6 mieciącu urodziła martwe dziecko, kazał już czekać 6 miesięcy. Więc pewnie też zależy od przypadku. A często się też słyszy że pozwalają od razu w pierwszym cyklu.Sonia - najwazniejsze ze Dzidzia chciana i bedzie bardzo kochanaPoza tym tez swietnie, bo bardzo szybko Wam sie udalo! U nas niektory lekarze nadal uwazaja ze powinno sie odczekac a 6 mcy - co inni na szczescie dosc mocno neguja - na szczescie bo dzieki temu obydwie to jestesmy
Apropos snow mnie cala noc bylo tak niedobrze ze snilo mi sie ze zostawialam po sobie niespodzianki i rano wstalam cala obolala.... na sniadanie wyjatkowo mialam ochote na bulke z nuttela i o dziwo pomogloczuje sie dobrze
![]()
Dzięki za info, trzymam kciuki, abyście przyniosły same dobre wieści.Wizyte z usg prenatalnym mam dzisiaj ja, kara i hania![]()