Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

w moim miescie niestety nie organizuna, a tez bym sie chetnie wybrala
to jak weszłam do domu, to sms do męża...

małż do mnie mówi że na pewno będzie chłopak bo z Nadią tak nie miałam że moja twarz wygląda strasznie a ja tak
zzieleniałam. a on za chwilkę dodał : -Ale nie wiesz co, teraz twoje cycki odwracają uwagę

Sorrry ale Kurdę czekam tydzień na paski do wosku z Allegro i coś nie dochodzą, baba napisała że zostały wysłane... Nogi to pestka ale mam pytanie do was kobietki. Jak Urodziłam Nadię miałam problemy z zastojem pod pachami normalnie takie gule wielkie i to trzeba było masować na zmianę teściowa z mężem bo ja sama nie dawałam rady. Ale jedyny warunek dla którego mnie wypuścili ze szpitala. A mianowicie przyjdą mi te paski...Nogi ogolę ale pod pachami mnie boli, w sensie takie powiększone jakby węzły chłonne....teraz ledwo się ogolę " bo nie miałam pasków" to w ruch szła maszynka. a na następny dzien są z powrotem tak mi szybko odrastają teraz włosy;/ i Czy mogę woskiem wyrwać włosy pod pachami? czy coś może się stać?

Dzięki :-)No jasne - podejście takie, że kopara opada...
No cóż - ludzie różne głupoty plotą, nie przejmuj się :*
Ona za dziećmi nie przepada więc pewnie byłoby to dla niej dobrym wyjściem. Z żadnej mojej ciąży się nie cieszyłą, ale też do teraz nie powiedziała, że lepiej bym zrobiła usuwając.a_nka jak kolezanka za rok, dwa bedzie widziala Twoje cudne szkraby zapytaj czy nadal uwaza ze dobrym wyjsciem byloby usuniecie. Czasami ludzie nie zastanowia sie zanim cos powiedza.
Dzięki i dużo zdrówka dla synkaAnka kolezanka chyba nie powazna. Jak mozna cos takiego powiedziec, nie rozumiem. Nie przejmuj sie!
Ona nie ma dzieci i nie chce ich miećHania tylko dlatego ze napisalas ze przyjacilka nie napisze co o niej pomyslalam i co bym jej chyba powiedziala, a ze tak spytam sama ma dzieci? albo ma z kim je miec?
Nie przejmuj sie tym co powiedziala, moze z zazdrosci. a moze inne powody - ale jak dla mnie nic jej nieusprawiedliwia - nie mowi sie takich rzeczy kobiecie w ciazy. kropka.

DziękiHana, przyłączam się do dziewczyn, pozbyłabym się takiej koleżanki...
Tak ja miałam cytologię robioną na pierwszej wizycie ;-)dziewczynki miałyście robioną cytologie teraz w ciąży?
witajcie
Hania, nie przejmuj sie tym idiotycznym komentarzem. Teraz musicie sie cieszyc ze przydarzyly Wam sie dwa szczescia i musicie o siebie jak najbardziej dbac.
:-)
o losie...