nexiss porozmawiaj ze swoim M szczerze o tym co ci nie pasuje, o tym dlaczego tak jest, do faceta trzeba prostymi słowami inaczej nie zrozumie, tylko nie olewaj go, bo utwierdzi się w swoim przekonaniu, że te awantury o bzdury są jednak uzasadnione. Trzymam kciuki.
joani ja z katarem nic nie robiłam, ogólnie brałam rutinoscorbin jak mnie trochę rozłożyło, ps. mnie od wydmuchiwania nosa brzuch kłuje, męczy mnie już od 2 tygodni ten katar
emalia82 jak bóle ustały trochę?
Bigbi oby nudności i złe samopoczucie szybko sobie poszło.
Nikoo witaj
Ritta widzę, że warsztaty udane, super, ps. no ja nie wyobrażam sobie przewożenia dziecka w inny sposób niż w foteliku

a pierwsza pomoc też super, pamiętam mieliśmy kiedyś u nas w mieście szkolenie właśnie zorganizowane przez babyboom z pierwszej pomocy, bardzo przydatna wiedza
soniafka ja ostatnio tez nie wyspana chodzę, dzisiaj wstałam po 11
Witajcie
Pogoda beznadziejna, szaro, buro i pewnie dlatego niedawno wstałam, no ale wyprawiłam swoich rano do przedszkola i pracy i położyłam się na chwilę jak usnęłam tak pospałam do 11.
Jej jak na początku lutego poszłam na urlop na 2 tygodnie to przeleżałam prawie cały czas, mój M słowem się nie odezwał, chodził, nawet w kuchni mi sprzątał, aż mi głupio było

jedynie co to obiady gotowałam, bo tego nie zrobi.