Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Soniafka rzeczywiście wizyta średnio udana ale najważniejsze że z synkiem wszystko ok.
Zapytam bo my na tym samym etapie, jak się czujesz ? Mnie od kilku dni boli brzuch, bardziej podbrzusze i myślę że to przez to, że za dużo siedzę. A wizyta dopiero za 12 dni ...

hej wrześniówkijeśli nie macie nic przeciwko to dołączam do Was
jestem już mamą 16 miesięcznego Antosia a nasza druga fasolinka spadła nam "niespodziewanie" także gdy minął juz szok i niedowierzanie, przyszedł czas na radość... choć mam pełno obaw o naszą przyszłość to w głębi serca nie moge się doczekać...
tak dokładnie nie wiem nawet który to tydzień bo nie dostałam jeszcze okresu po pierwszym porodzie (karmiłam piersią do teraz, może dlatego) ale z usg termin porodu wychodzi na 30.09 zatem chyba tydzień 13
z góry Was przepraszam za nie codzienne meldowanie się, ale niestety wróciłam do pracy na pelny etat a po powrocie do domu jestem cała dla Antka, postaram się jednak wdrożyć do Was jesli oczywiscie mnie przyjmiecie
ps. czy jest tu jakaś ciężarówka z Radomia ?![]()