reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja też jakaś dziś zmęczona jestem. Zaraz pod kołdeke i spać :-)
U nas co prawda burzy nie było, ale niestety pogoda się schrzaniła i po południu zaczęło wiać niemiłosiernie :baffled: Udało nam sie przed tym najgorszym wiatrem zaliczyc spacerek, więc nie jest zle :-)

a_nka ja na 01 lutego miałam termin, ale moja lala się ''zasiedziała'' :-D

felicity tak sobie pomyślałam,że teraz do tego trzeciego malucha musisz towarzystwo zapewnić najlepiej z też tak małą różnicą wieku :-)

candy mi też zawsze sprawdzają ph i czy nie m cukru w moczu. A do lekarza leć i się nie zastanawiaj :-) zdrówka!

miłej nocki kobietki!

Super ze na wizytach wszystko ok ;)

Mnie nie sprawdzali jeszcze pH...w ogóle. Cyto tez nie bo brałam luteine.

Mam kolejnego hita z wieczornego obchodu;)
L:A pani po jakim porodzie?
Ja:Ja nie poród ;) ja bole brzucha i parcie 17 tydz
L: aaaaa to mała ciaza, (machnięcie wręcz ręka) to zgodnie z karta zaleceń...
Ja: tak mała ciaza ... Myśle: pewnie nie warto sie nawet zatrzymywać przy mnie... Wrrrr....

Hit za hitem, ale nie tylko u mnie, a tak chwaliłam ten szpital!;))) jak to mówią nie chwał dnia przed zachodem słońca ;) No cóż ;)
Lecę patrzeć na TV czekam na Kubę a czy dotrzymam... Dobranoc

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Emka :szok: ja bym sie wypisała na własne żądanie chyba... bo prędzej by mnie szlak tam trafił...

my też zmykamy spać zakupy zrobione przegląd też więc mamy luz :)

Dobranoc :*

w sume co mi zalezy umowie sie na wizyte i ide:)

a czy wam na wizytach ph sprawdzaja?? bo mi nie :(

Mi nie sprawdzają...

o matulu!
no widzicie jaką mam głowe
niedobrze ze mną,non stop zapominam
dziś pojechałam Emi odebrać z przedszkola,czytam na tablicy ogłoszeń co tam na jutro trzeba dać dziecku a jak zajechałam do domu to wyleciało z głowy i cały czas mam wrażenie ze dziś poniedziałek......no nie! jak mogłam nie posprzątać:szok:

Jak to było? "ciążowe zmiękczenie mózgu"? ;)
Ja to ostatnio strasznie mało sprzątam bo nie mam na to siły ani ochoty, więc mamy posprzątane tylko tyle co mąż zrobi...

Super ze na wizytach wszystko ok ;)

Mnie nie sprawdzali jeszcze pH...w ogóle. Cyto tez nie bo brałam luteine.

Mam kolejnego hita z wieczornego obchodu;)
L:A pani po jakim porodzie?
Ja:Ja nie poród ;) ja bole brzucha i parcie 17 tydz
L: aaaaa to mała ciaza, (machnięcie wręcz ręka) to zgodnie z karta zaleceń...
Ja: tak mała ciaza ... Myśle: pewnie nie warto sie nawet zatrzymywać przy mnie... Wrrrr...
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Masakra jakaś Ci lekarze... Ćwiczą Twoją cierpliwość...

Ja właśnie upiekłam 2 porcje babeczek- migdałowe z truskawkami i czekoladowe z michalski na jutrzejszą imprezę w pracy (moje zaległe urodziny które mnie ominęły przez urlop)
Generalnie padam...

Kolorowych snów!

Cześć laseczki:)
Sorry za nieobecność, ale brak czasu, zaraz idę budzić Małą i zbieram ją na miasto bo dziś muszę w końcu zrobić te nieszczęsne badania, za tydzień wizyta.. a w tym labo przyszpitalnym do którego mam skierowanie robią badania tylko w środę.

No i umówiłam się do dentysty na 24 kwietnia... i już dygam... Masakra jak ja kocham dentystę;/;/

Dziś na obiadek planuje ryż na mleku zapiekany z jabłkami, zupę mam z wczoraj...

Miłego dnia.

reklama
Witam i ja :)

pogoda dzisiaj chyba nie bedzie jakoś specjalnie ładna.. hmm.. zobaczymy.. :D może jednak uda się pranie na balkon wystawić :)

na obiad hmmm.. no właśnie.. jeszcze nie wiem..:/
ja też nie mam ochoty wg sprzątać.. a jak już chodzi o zmywanie garów to kurczaki zaraz wszystko boli :) ale mamy bardzo małą kuchnie i to aneks kuchenny że wystarczy jeden tależ i jedna szklanka a już wydaje się żę syf jak pieron...
i wszędzie zabawki.. już chce być po remoncie to może jakoś dojdziemy do ładu ze wszystkim :) hehe

chrostki małej nadal obserwujemy.. ale dziś na noc wypiła mleko i brzuszek nie boli ani puki co wymiotów i biegunki brak.. to może przechodzi?:)

a jeśli chodzi o ph to mi też nie sprawdzają :) wg mój lekarz nie bardzo lubie mnie badać ginekologicznie bo się boi że coś się stanie..
z corką w ciąży jak zbadał ginekologicznie zaraz krwiak się zrobił i troszkę krwi polało.. a pożniej zaraz jakieś zakażenie.. masakra dlatego jak nic się nie dzieję to nie bada :)
a mi to chyba na rękę jakoś nie lubię tego badania :D

Emka tobie cierpliwości.. :*
Haniu odpoczywaj i dawaj mężowi oznaki życia bo się chłopina wykończy :) :*

wizytującym oczywiście &&&&&& zaciśnięte :**

miłego dnia kobietki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry