M
Mar1
Gość
Dziękuję :-) Ciekawe jak to będzie jak Maluch podrośnie - koleżanki często mówiły, że w nocy spać przez ruchy nie mogły.Gratuluje więc pierwszych ruchów maluszka.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję :-) Ciekawe jak to będzie jak Maluch podrośnie - koleżanki często mówiły, że w nocy spać przez ruchy nie mogły.Gratuluje więc pierwszych ruchów maluszka.![]()
Skoro temat ruchow to zapytam dziewczyn ktore juz czuja. W jakiej czesci brzucha czujecie malucha. Ja najczesciej czuje dosc nisko, zaraz nad wzgorkiem lonowym a czasem mam wrazenie ze mnie po pecherzu gilga![]()
A mam akurat cały tydzień Męża w domu, bo ma urlop i chciałam go wykorzystać do pomycia okien i jak niby skoro ciągle pada?
W krótkim odstępie czasu poczułam to dwa razy, a potem już cisza. Nie chcę się nakręcać, że to dzidzia, ale takiego uczucia jeszcze nie miałam i jakoś nie wydaje mi się, żeby pochodziło z jelit, ale też nie wiem czy możliwe, żeby to już było maleństwo.. Poczekam i zobaczę czy się to będzie powtarzać