reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
witamy sie poweekendowo :)
trzymamy kciuki za wszystkie wizyty, gratulujemy danych odbytych!
I zyczymy zdrowka wszystkim chorowitkom!

Moze zalozymy sobie watek, z okazjami, promocjami, wyprzedazami, wtedy bedzie latwiej co znalezc, zwlaszcza jesli chodzi o zblizajace sie wyprawkowe zakupy dla maluchow. Co Wy na to?

Ja dzis po wizycie. Dalej waze mniej o 2 kg niz przed ciaza (ale to akurat dobrze, bo i tak mam co zrzucac). Wyniki krwi i moczu super. Wszystko wskazuje na to ze bedziemy mieli druga coreczke :) :D:D:D To na razie info na 60%, okaze sie za 2 tyg - na polowkowych, ale poki co nie ma nic miedzy nogami, wiec albo jest za male, albo sa to wargi sromowe, a na tym apracie usg nie widac :)
Tak czy siak jak zadzownilam do meza "Czesc tu Twoje dziewczyny" to powiedzial "Taaa jasne" hahaha po czym dodal "o nieee kupujemy mieszkanie z dwoma lazienkami ;)))))

Ja dzis po wizycie. Dalej waze mniej o 2 kg niz przed ciaza (ale to akurat dobrze, bo i tak mam co zrzucac). Wyniki krwi i moczu super. Wszystko wskazuje na to ze bedziemy mieli druga coreczke :) :D:D:D To na razie info na 60%, okaze sie za 2 tyg - na polowkowych, ale poki co nie ma nic miedzy nogami, wiec albo jest za male, albo sa to wargi sromowe, a na tym apracie usg nie widac :)
Tak czy siak jak zadzownilam do meza "Czesc tu Twoje dziewczyny" to powiedzial "Taaa jasne" hahaha po czym dodal "o nieee kupujemy mieszkanie z dwoma lazienkami ;)))))

gratulacje kochana!!!! :-) no tych dziewczynek to by się przydało więcej, bo z kim się nasze chłopaki będą żenić ;-D najważniejsze, że wszystko ok :)

Wesolutka super wiadomość oby teraz się potwierdziła na połówkowym :) Więcej tych dziewuszek musi być :)
Ja mam jutro wizytę, mam nadzieję, że lekarz zrobi jakieś szybkie kontrolne usg, może się wypytam o płeć... :)

Hej ja na chwilkę, myślałam że będę miała dziś więcej czasu bo męża nie ma i nie będę musiała obiadku gotować bo rosół mam z wczoraj i dla mnie i dla małej by wystarczyło... pojechał w nocy a niedawno napisał sms ze wracają bo pada...;/ heh niepotrzebnie tylko jechali ale dobrze że wraca cieszę się bardzo:)

Dziwnie się dziś czuję, jakoś tak słabo mi i rwie mnie dołem brzuch, wizyta pojutrze ale nie wiem jak będzie boleć do tej pory jak małż wróci to pojadę do szpitala, tam ma pewnie dziś dyżur mój lekarza. Strasznie mi niedobrze cały czas...;/

Katka, może to te cholerne więzadła?? ponoć ten ból potrafi być bardzo uporczywy...ale jak będzie Cię to bardzo niepokoiło to lepiej to skonsultować.. nie martw się, może niedługo przejdzie :) mnie z powodu nieustannego ślinotoku wciąż jest tak trochę niedobrze, dlatego cały czas muszę coś mieć w ustach...

Candy też się czuję i jestem blada :-D ale co zrobić, ja się opalać nie będę na pewno. Nie można ze względu na ryzyko przegrzania i groźnych tego konsekwencji no i w ciąży mogą powstać nieciekawe przebarwienia :/
Ale dziś nieładna pogoda, pochmurno i pada. Oby w święta było lepiej :)
Miłego dnia!

wesolutka bardzo fajny pomysł :) Zdecydowanie się przyda taki temat.
katka to lepiej nie przemęczaj się do przyjazdu męża, a później śmigaj do szpitala - nie ma co lekceważyć żadnego bólu w ciąży

reklama
Ritta ja mam chuste w ktorej nosilam maluchy i mysle ze jeszcze bede nosic. Wygodna jest, wozka nie trzeba pchac. Tylko raczej nie na dlugie spacery bo mnie osobiscie zaczynal bolec kregoslup po jakims czasie no i trzeba z maluchem torbe ze soba brac z pieluchami, butelkami, ciuchami na zmiane no i moze byc to nie wygodne czasami bo tak taka torbe to na wozek mozna zarzucic i tyle i nie musisz dzwigac i dzidziusia i torby. Takze ja polecam ale nie koniecznie na dlugie wyjscia z domu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry