witam i ja
humor troszkę powrocił.. wczoraj był u nas chrzestny od natki z żoną (moją świadkową) fajnie tak posiedzieć i pogadać

może uda jej się coś dowiedzieć co do moich wyników bo pracuje jako przedstawiciel farmaceuta i ma dużo znajomych lekarzy.. więc a nóż coś bedziemy wiedzieć.. ale nawet jakby jutro już piątek to zobaczymy co wyszło z obietnic położnej..
mam dziś smaka na kebaba tylko tortilli brak..hmm a do sklepu wyyjść nie ma jak bo leje.. może kebeb z ryżem?
lala po wczorajszych szczepieniach w miarę, ale w nocy coś nie spokojna była dałam syropku troszkę i już było spokojnie

a dziś od 6.15 nie śpi .. a ja bym chętnie się położyła...
Nexiss korzystaj puki możesz
Anka a są łóżka turystyczne dla bliźniaków?? bo wiem że są drewniane podwojne ale czy turystyczne to nie wiem
Wesolutka oj tak moja to parówki uwielbia.. a ja sobie tak obiecałam że moje dziecko nie bedzie jadło... ale często udaje mi się kupić kiełbaski cielęce i jakoś przechodzi bo wyglądają podobnie

a za gulasz by chyba wszystko zrobiła hehe

na szczęście warzywa gotowane też lubi

je prawie wszystko ale jednak swoje smaczki ma

jeśłi będziesz widzieć że zaczyna się odwadniac to kup sobie orsalit nie dobre w smaku ale ja nati podawałam i super działało.. chociaż mała i tak dużo pije

jak najszybciej zdrowka dla lali:*
powodzenia dziś na wizytach &&& :*
buziaki