reklama

Wrzesień 2014:)

sawi ja pracuje 8-17 w biurze w firmie budowlanej. Z wyksztalcenia jestem inz budownictwa.
Mam zamiar pracowac jak najdluzej jesli wszystko bedzie ok.

reklama
A ja pracuje jako konsulent w norweskim biurze socjalnym. To coś jak odpowiednik polskiego zusu i urzędu pracy w jednym. Byłam zatrudniona na projekt i niestety mój kontrakt kończy się 31 stycznia, tak więc obecnie próbuje się jeszcze gdzieś zaczepić bo nie wyobrażam sobie siedzieć w domu. W zeszłym tyg byłam na intervju i z niecierpliwością czekam teraz na odpowiedz. ;-) Im bardziej zaawansowana będzie ciąża tym trudniej będzie ją ukryć. Ja już na tej mojej rozmowie tydzień temu czułam się troche jak oszust bo taka jest prawda, że nikt kobiety w ciąży zatrudnić nie chce. I cóż się temu dziwić :-p

Witam :)

widzę że powróciłyście na chwile :)

stres niestety zżera nas wszystkie... :)

myśmy wczoraj byli na 70 urodzinach babci M .. było całkiem miło :) ale dziewczyny takbrzuch mi wywala czasami ze ludzie na mnie patrzą i sie pytają który to miesiąc.. masakra
dzisiaj długi spacerek zaliczony :) padnięta jestem strasznie ...

ja ogólnie od prawie dwóch lat siędzę w domu z zawodu jestem fryzjerką i w poprzedniej ciąży dostalam całkowity zakaz chodzenia do pracy niestety z kuli krwiaka i chemi .. a od grudnia zajmuję się córą :) chcemy mieć dwójkę dzieci tylko więc jak pójdą do przedszkola to wtedy bede mogła zacząć szukać pracy dopiero :) hehe

denka nie załamujemy sie :)

anncka myślę ze to nic poważnego ale jak masz się stresować i martwić to warto sprawdzić dla świętego spokoju :)

To ja się przyznam ,że nie wytrzymałam i byłam dzisiaj na becie. Od poniedziałku (beta 832,http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/bigeyes.gif Wzrosła dzisiaj do 9559 http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/smile.gif

Emalia, no to pięknie beta przyrasta.
Tak w ogóle to widzę, że ty podobnie szybko zaszłaś w ciąże po poronieniu jak ja bo wychodzi na to, że doczekałaś się jednie jednej @ prawda?

Denka- ja jestem z pl, okolice Wrocka :)
Soniafka- gratuluje spostrzegawczości ;) mam nadzieje ,żę tym razem się uda, bo już za dużo tych strat . Pojutrze wizyta i wszystko będzie jasne :)

reklama
Hej dziewczyny :)
Kurcze jak mi dziś pryszcze wyszły hehe cycki mnie bolą .... :)
teraz lody z śmietaną bd jadła a co tam u was :) macie jakieś zdjęcia z usg jak tak to pokażcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry