reklama

Wrzesień 2014:)

U nas co prawda na razie nie pada, ale zimno i ponuro... Pogoda nie zachęca do niczego.
Zaraz sie szykuję, idę na ryneczek po jajka wiejskie i jakieś warzywka.
Znowu pomysłu na obiad rak.
Mąż niby na dzisiaj wolne, ale i tak w domu Go nie ma. Pojechał oglądać kolejne roboty i znowu pewnie wróci po południu.
Kurcze, telefon mi się psuje, zacina się, działa z wielkim opóźnieniem, masakra. Aż mnie to denerwuje.
Dzisiaj Franek od rana aktywny. Nadrabia kilka ostatnich dni...

reklama
Dzień dobry :) My dziś tylko po odbiór projektu a poźniej chyba do domku wrócimy M idzie na fuchę popołudniu więc znowu bedziemy same z nati siedzieć...

odezwę się później :) miłego dnia :*

Witamy się i my w ten ponury dzień, całe szczęście, że od poniedziałku ma być cieplutko :)

maddlena u mnie dzidzia też nadrabia :P

Kurczę wiecie co na wizycie w 17 tyg wyszło, że będzie dziewczynka, teraz nie chciało się ujawnić. A ja już bym chciała zwracać się do małej Kornelia albo przejść na jakieś męskie imię ;P A moja mama cały czas, mnie poprawia jak tylko powiem mała, żebym jeszcze się nie przyzwyczajała... :P co Wy o tym myślicie?

Animka co za różnica jak mowisz do brzucha, ważne ze nawiązujesz kontakt :-) Moj Franek dalej spokojny aż zaczynam się niepokoić.
Jedziemy do teściów, więc będzie chociaż wesoło w tą niepogode... Milego dnia.

Mój Mały na szczęście o sobie zaczął przypominać :-D
animka jak nie masz pewności to może lepiej nie przywiązywać się do myśli o konkretnej płci, bo może być różnie :)
Hania widzę że mieszkasz w okolicach Chojnic, tak. Moi przyszli teściowie tam mieszkają :)
Nie pada i zaczyna być widoczne niebo, słoneczko próbuje się przebić, może nie będzie najgorsza ta sobota :-)

Hej :)

Ja właśnie wracam z dnia otwartego w Ujastku -poogladalam oddział i muszę przyznać że mi się tam podoba, salę nowiutkie, nieduże, dojazd co prawda bez rewelacji bo to już jak to ujął mój m koniec świata, ale dziś jechaliśmy 15 minut od nas więc chyba nie jest źle...

Ta pogoda mnie wykończy, tylko pada i pada :/

Animka U mnie też nadal Dzidziuś jest niespodzianką :)
Koleżanka, która przez większość ciąży myślała, że będzie miała dziewczynkę i mówiła do niej właśnie Kornelia, śmiała się, że jak okazało się, że jednak będzie chłopiec to pobiegła do sklepów i nakupowała mu najbardziej męskich ubranek jakich tylko mogła - w akcie odpokutowania oczywiście :)

Witam się i ja ale już popołudniowo.
Dziś M ma wolne więc z nim spędzam czas. Właśnie umył mi 2 okna te najbardziej zasyfiałe, teraz korytarz, ja trochę chałupkę i jeszcze podłogi mnie czekają. Jutro mają być goście więc trzeba było trochę ogarnąć.
U mnie leje od rana, masakra i tak ma być ponoć do poniedziałku włącznie.
Obiad już się gotuje - zupka flaczki z boczniaków.
Ciasto na jutro upiekłam jeszcze tylko sałatkę gyros zrobię.
Po obiedzie jedziemy na zakupy coby jutro już nie latać.
Jutro tylko giełda choć taka pogoda, że pewnie nie będzie.

W miarę pogodnego dzionka Wam życzę choć pewnie w całej polsce leje, więc pogody ducha :)

reklama
Witajcie
U mnie z rana było słoneczko i ciepło, teraz popadało i nawet mała burza była, i znowu słoneczko wychodzi, także pogoda w kratkę.
A my niedługo zmykamy do siostry na parapetówkę:tak:
Miłego dnia wam życzę mimo tej pogody.

Dooda
udanego urlopu:tak:
hania no mi się marzą bliźnięta:-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry