Ann_
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Jak tak opowiadacie to faktycznie może te wasze dzieciaczki przez tą pogodę nie chcą wcinać. Ma się ochłodzić w najbliższych dniach to sprawdźcie.
Mówicie nexiss usunęła konto, to mam nadzieję, że po prostu jej się nasze forum znudziło, a nic złego się nie stało.
Ja mam zaraz wizytę u dentysty
potem do kosmetyczki i wracam bo znowu gorąco.. a wieczorem szkoła więc zjeść i odpocząć.
Zaciskam kciuki && Emka za wizytę
Miłego dnia :-)
Jak tak opowiadacie to faktycznie może te wasze dzieciaczki przez tą pogodę nie chcą wcinać. Ma się ochłodzić w najbliższych dniach to sprawdźcie.
Mówicie nexiss usunęła konto, to mam nadzieję, że po prostu jej się nasze forum znudziło, a nic złego się nie stało.
Ja mam zaraz wizytę u dentysty
potem do kosmetyczki i wracam bo znowu gorąco.. a wieczorem szkoła więc zjeść i odpocząć.Zaciskam kciuki && Emka za wizytę
Miłego dnia :-)
Udanego wypoczynku
dziwne, bo jak jej ugotuje warzywka same, to juz tak nie wcina.. z obiadami jest tak, ze czasem mizerie, czy jakas surowke musze wrecz chowac , bo jak ja zobaczy, to juz o miesku, czy ziemniaczkach mozna zapomniec,ze zje. Krzyczy , placze, prezy sie i tyle z jedzenia. Ja wiem,ze u nas to nie upaly, bo takowe tu nie istnieja
, za to zawsze obstawiam zeby, bo innych pomyslow nie mam :-( Po takim tygodniu, czy dwoch lalka wraca do normalnosci i ma pare tygodni apetytu, ale te przerwy sa wykanczajace... mnie tez to strasznie doluje, jak ona chodzi glodna i tez zawsze w takich okresach budzi sie w nocy.
ja mam 26 tygodni platnego, potem moge wziac jeszcze 14, ale to juz bezplatny :-(