Witajcie
My dziś cały dzień spanie przeplatane z cycoleniem i przewijaniem. Teraz już moje dziecię coś się przebudza i marudzi, ale to chyba ciągle przez sen tylko więc jeszcze trochę mam wolnego

Obiad już się robi a wieczorem czeka nas kąpiel
Tak się zastanawiam bo czytałam u Was, że Wy niektóre też byłyście na wizytach kontrolnych u ortopedy. Czy to teraz każde dziecko musi przejść czy to w wyjątkowych przypadkach? My dostaliśmy skierowanie do ortopedy, kardiologa i laryngologa. Te ostatnie z wynikami z CRP ze szpitala jeszcze co mała miała infekcje. Tak se myślę czy może te pozostałe też przez to czy to rutynowe teraz u wszystkich dzieci. Moja sis w zeszłym roku jak urodziła na żadnej takiej wizycie nie musiała być.
Ann moja ma to samo, wieczory i noce po karmieniu jak mam ją położyć do łóżeczka to jest tragedia, zaraz marudzi, stęka i krzyczy żebym szybko przyszła i ją stamtąd zabrała. Tej nocy to już miałam dość, bo nie wiedziałam o co jej chodzi, a dziecko nie mogło same sobie zasnąć i musiałam ją ululać co trochę trwało.. Dopiero jak już jest zmęczona tym wszystkim to sama pada i zasypia mi na rękach lub w łóżeczku, oszukuję ją trochę, wkładam do łóżeczka, daję znienawidzonego smoka, jedną dłoń moją daję pod główkę a drugą głaskam po policzku i główce i zasypia
Ania ja też od samego początku daję tylko pierś
Joan a to ciekawostka