Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
32+0
Sorry za goliznę [emoji23] ale gatki miałam [emoji12] Zobacz załącznik 876847
A bo tam i dupka i brzuszek i główka są [emoji23][emoji23]Fajny. Coś z prawej większy chyba
Też mam wklęsły pępek i nie rozumiem jak można mieć wypukłyEj, nie gniewajcie się, ale trochę mnie odrzucają te pępki wystające [emoji23] nie wiem czemu.
P. S. Nie chciałam nikogo urazić![]()
Słyszałam, że niby to wcale nie zależy od tego jak zawiążą a od wewnętrznej budowy naszego brzucha. Kwestia kompletnie indywidualna i ani lekarz, ani mama nie ma wpływu na to jak będzie wyglądał pępek po odpadnięciu kikuta.Nooo mam tak samo, choć mój niedługo tez pewnie wywaliale cieszę się, że normalnie mam taki do środka i oby ładnie zakręcili mojemu małemu
![]()
Tak jest, bo pępowinę tylko się przecina i zaciska taką plastikową klamerką. Zostawia się ją samą sobie.Też mam wklęsły pępek i nie rozumiem jak można mieć wypukłySłyszałam, że niby to wcale nie zależy od tego jak zawiążą a od wewnętrznej budowy naszego brzucha. Kwestia kompletnie indywidualna i ani lekarz, ani mama nie ma wpływu na to jak będzie wyglądał pępek po odpadnięciu kikuta.
Tak jest, bo pępowinę tylko się przecina i zaciska taką plastikową klamerką. Zostawia się ją samą sobie.