kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja też mam rozstępy. Ani szybko, ani dużo nie utyłam, a i tak się na schabiku pojawiły![]()
Mi w pierwszej ciąży. Na cycach i brzuchu , potem chwile brałam anty i została mi po tym pamiątka w postaci rozstępów na udach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam rozstępy. Ani szybko, ani dużo nie utyłam, a i tak się na schabiku pojawiły![]()

Mi w pierwszej ciąży. Na cycach i brzuchu , potem chwile brałam anty i została mi po tym pamiątka w postaci rozstępów na udach.
Na leżąco też mam fotkę
Tu nie widać ale też jestem po pierwszej ciąży cała w rozstępach podobnie jak @kasiaczek89pl
W drugiej nic i teraz też.
Ja na udach mam od zawsze, chyba po młodzieńczym dorastaniu bo musza być od dawna skoro nie pamiętam.
Ciążowych nie mam jeszcze ale pewnie i mnie nie ominą
Heh, nie mam chyba zdjęcia tego tatuażu w całości bo sięga od żeber do połowy udaJaka dziara [emoji33]weź to pokaz![]()

Heh, nie mam chyba zdjęcia tego tatuażu w całości bo sięga od żeber do połowy uda![]()
Zostało 70 dni !![]()
Dzisiaj rozpoczynam 31 tydzień
Apropo rozstępów, nie mam jeszcze nabytych w ciąży ale te po okresie dojrzewania robią się delikatnie fioletowe ...![]()