KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Jeszcze troszkę i maluszek będzie z Tobą [emoji106] jeszcze wytrzymasz chociaż wierzę że Ci ciężko .32+4
Jestem wykończona, brzuch ciągnie jak cholera. Zobacz załącznik 875876
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze troszkę i maluszek będzie z Tobą [emoji106] jeszcze wytrzymasz chociaż wierzę że Ci ciężko .32+4
Z lumpkaŁadniefajna kiecka
![]()
32+4
Średnio. Tzn brzuch jako taki nie przeszkadza, ale uczucie jakby mi dziecko miało wylecieć już tak [emoji14]O matko. Współczuje Ty jesteś w stanie jeszcze chodzić ?
Średnio. Tzn brzuch jako taki nie przeszkadza, ale uczucie jakby mi dziecko miało wylecieć już tak [emoji14]
No dołem, dołem. Strach się wysmarkać, a na kibelek pójść, to już w ogóle [emoji14]Brzuchem czy dołem ? Dołem tez mam to ogarniam. No przerąbane
No dołem, dołem. Strach się wysmarkać, a na kibelek pójść, to już w ogóle [emoji14]
Ja tu nie widze brzucha [emoji14] robić zdjęcie brzucha i obciąć brzuch, no Kasiaaaaaa [emoji14]
Ja tu nie widze brzucha [emoji14] robić zdjęcie brzucha i obciąć brzuch, no Kasiaaaaaa [emoji14]