kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mój z soboty. Śmiać mi się chce bo tyłek taki jak brzuszek [emoji1] Zobacz załącznik 875306
Czym się przejmujesz. Przynajmniej masz na czym usiąść
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój z soboty. Śmiać mi się chce bo tyłek taki jak brzuszek [emoji1] Zobacz załącznik 875306
A to mój z wczorajszego spaceru. Od środy już będzie 30 tc
W ogóle zdjęcia oddają na maxa to gdzie przytyłam najbardziej- czyli pod pachami [emoji33][emoji33][emoji33]
Zobacz załącznik 875325
Nie widać żadnych dodatkowych kilogramów, figura świetna i brzuszek kształtny31t2d mój brzuszek a w nim Natalia
Na wadze plus 10 kg [emoji15] Zobacz załącznik 875267
ŁadnieMój z soboty. Śmiać mi się chce bo tyłek taki jak brzuszek [emoji1] Zobacz załącznik 875306
U mnie tak samo, musiałam kupić nowe staniki z większym obwodemMi tez przybyło pod pachami trochę. I obwód w stanikach mały tez
Ja po zobaczeniu zdjęć też mam wrażenie że mój brzuch jest ogromny.O kurcze to moj chyba faktycznie duzy jak twierdzi moja pani doktor, w porownaniu do Waszych![]()
Ja po zobaczeniu zdjęć też mam wrażenie że mój brzuch jest ogromny.
A ja to mam wrażenie, że Wy wszystkie chude jesteście i tylko się łudzę, że to z waszej strony mistrzostwo fotografii i ostra selekcja zdjęć![]()