kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Moje lustro to nawet na cztery mnie dzieli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny gdzie Wy te dzieciaczki mieście? :O wszystkie szczuple i prawie bez brzuszków, przeciez ja tu skisne z zazdrości [emoji14]
No właśnie nie wiem gdzie ta moja mała się mieści w tym brzuchu . Ty też bardzo dobrze wyglądasz . Tylko twój kosmiczny brzuszek widać [emoji11]Dziewczyny gdzie Wy te dzieciaczki mieście? :O wszystkie szczuple i prawie bez brzuszków, przeciez ja tu skisne z zazdrości [emoji14]
Ale przecież Ty masz teraz duże tylko brzuszek i biust!Dziewczyny gdzie Wy te dzieciaczki mieście? :O wszystkie szczuple i prawie bez brzuszków, przeciez ja tu skisne z zazdrości [emoji14]
Faktycznie okraglutki ten brzuszek [emoji295]Może tak lepiej![]()
Ale Ty filigranowa, tylko piłeczka w brzuszkuMoże tak lepiej![]()
Drobniutkie z Ciebie słoniątkoMoje +5kg ale okrąglutka jestem jak słoniątko![]()
Bo to było tak... ja nigdy nie miałam całkiem płaskiego brzucha tylko wiecznie pod pępkiem utrzymuje mi się taka poduszka z tłuszczu. No i teraz ta poduszka robi za dolną kulę bałwana.... Może jakby mała nie siedziała na samym dole brzucha tylko zaczęła wywijać gdzieś w rejonach żeber to trochę by się to wyrównało. Ale póki co każdy ruch ponad pępkiem jest dla mnie niespodzianką...Ale smieszny, taki balwanek [emoji16]
Ja mam 14 kg na plusie... no według karty ciąży 11, ale nie będę się oszukiwać, bo co mi to daAle Ty filigranowa, tylko piłeczka w brzuszku
Dzięki dziewczyny, niestety jestem 10x większa niż przed ciążą, bo ja byłam szprycha, a teraz raczej przypominam cysternę ;p 16 kg na plusie bodajże. No ale młody wyjdzie, to zrzucę ten balast![]()