reklama

Wrześniowe brzuszki 2018

31+6 ;)
IMG_20180705_143444.jpg

Załączniki

• IMG_20180705_143444.jpg
    IMG_20180705_143444.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 832
reklama
No dobra, to melduje sie i tutaj [emoji16]
30 tydzien z prawa
IMG_6855.JPG

I z lewa
IMG_6857.JPG

[emoji1]
Pewnie juz z poltora kilo to moje szczescie wazy [emoji7]

Załączniki

• IMG_6855.JPG
    IMG_6855.JPG
    297,9 KB · Wyświetleń: 770
  • IMG_6857.JPG
    IMG_6857.JPG
    154,5 KB · Wyświetleń: 761
Dzięki dziewczyny :) dzisiaj u nas piękna pogoda i słoneczko więc od razu lepiej :)
A Wasze zdjęcia mnie zmotywowaly wiec zrobiłam tzw odszczurzanie :-D paznokcie pomalowane, peeling, maseczka, włos ułożony, teraz czas na herbatkę i serial :D
Uff ... Może chociaż na chwilę uda się nie przejmować nadprogramowymi kilogramami i pierwszymi rozstepami (chociaż pewności nie nam, że to rozstępy, bo mam już sporo po okresie dojrzewania i inaczej wyglądały jak były świeże - wiem naiwna jestem :zawstydzona/y:)

reklama
Dzięki dziewczyny :) dzisiaj u nas piękna pogoda i słoneczko więc od razu lepiej :)
A Wasze zdjęcia mnie zmotywowaly wiec zrobiłam tzw odszczurzanie :-D paznokcie pomalowane, peeling, maseczka, włos ułożony, teraz czas na herbatkę i serial :D
Uff ... Może chociaż na chwilę uda się nie przejmować nadprogramowymi kilogramami i pierwszymi rozstepami (chociaż pewności nie nam, że to rozstępy, bo mam już sporo po okresie dojrzewania i inaczej wyglądały jak były świeże - wiem naiwna jestem :zawstydzona/y:)

Pokaz to Ci powiem czy to rozstępy. I nie chcesz widzieć mojego brzucha czy cycków. Jestem tygrysem :) ale już się przyzwyczaiłam i poza ciąża nie są tak widoczne ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry