reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Dobry!
Wstalam dzisiaj pozniej niz zwykle i jakos tak mi dziwnie ;D

@theclassyissue przytulam, kolejny cykl to kolejna szansa ♥️

@Hermeneg u mnie byl delikatny spadek po tych najwyzszych utrzymujacych temp a i tak kliknelo, nie skreslaj jeszcze, do 19 duuuzo czasu!
Dziękuję! 🥹 Tak tez do tego podchodzę, jestem przekonana, że się uda, tylko trochę może trzeba czasu na to 💗.

Dziewczyny jakich termometrów używacie do monitoringu temperatury ? Te elektroniczne to ja mam jakiegoś pecha do nich, a tych szklanych alkoholowych to ja sama nie umiem strzepnąć 🙉🙉

ja używałam Microlife 16C2. Musi mieć 2 miejsca po przecinku. No i trzeba mierzyć codziennie o tej samej porze rano, przed wstaniem z łóżka, wtedy ładnie widać tą dwufazowość cyklu 😉

Dziewczyny jakich termometrów używacie do monitoringu temperatury ? Te elektroniczne to ja mam jakiegoś pecha do nich, a tych szklanych alkoholowych to ja sama nie umiem strzepnąć 🙉🙉

Dołączam do pytania

Ja mam ten i bardzo polecam 🙂

Ja dziś byłam na wizycie i jestem załamana bo wiem że z tego cyklu nic z tego nie będzie,chyba za bardzo na mnie ta lamettą nie zadziałała,urósł mi tylko jeden pęcherzyk i to na jajniku który mam nie do końca drożny, niby lekarz mówił że ten zdrowy jajnik może przechwycić pęcherzyk ale jakoś nie bardzo w to wierzę....zrobili mi od razu zastrzyk na pęknięcie,mamy działać teraz przez 3 dni i od środy mam pić duphaston,test mam robić w ostatni dzień miesiaca

Ja dziś byłam na wizycie i jestem załamana bo wiem że z tego cyklu nic z tego nie będzie,chyba za bardzo na mnie ta lamettą nie zadziałała,urósł mi tylko jeden pęcherzyk i to na jajniku który mam nie do końca drożny, niby lekarz mówił że ten zdrowy jajnik może przechwycić pęcherzyk ale jakoś nie bardzo w to wierzę....zrobili mi od razu zastrzyk na pęknięcie,mamy działać teraz przez 3 dni i od środy mam pić duphaston,test mam robić w ostatni dzień miesiaca
trzymam kciuki! działajcie!

Wtrącę się - lek zadziałał tak jak należy, bo celem lametty jest wyhodowanie właśnie jednego dobrego pęcherzyka. Drożność powinno się robić przed stymulacją.

reklama
Do góry