reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Miałyście jakieś akuratnie uboczne podczas stosowania lametty? Kurcze ja od 2 dni mam takie uderzenia gorąca, że w momencie cala się gotuje 😅 do tego czuje mocno jajniki, przed chwila miałam usg, bardzo mocno zaczęły pracować po tej jednej tabletce, na prawym jest kilka pęcherzyków ale żaden dominujący, na lewym piękny, wychuchany 18
Mm, do kontroli w czwartek i w sobotę 🥹

Hej po weekendzie. Udało się dostałam umowę o prace, na 3 miesiące, także albo się uda z ciążą w tym miesiącu albo będę musiała zrobić sobie przerwe w staraniach. Zobaczymy, pokładam nadzieję 😊
Jesteśmy na tym samym etapie 😁 właśnie zaczęłam dzisiaj nową pracę z umową na 3 miesiące, później na 9 miesięcy 😁 także u nas zobaczymy jak to będzie.
Trzymam kciuki za Was 🤞🍀

Dzień dobry. Milego dnia.
Ja dzisiaj wieczorem jadę do dentysty 😆 mam nadzieję że mi zrobi zęba dzisiaj bo jadę do zastępcy mojego bo mi wypadła pląba. Domyślam się że to od mojego nocnego zgrzytania zębami .🤦

Dzien dobry wszystkim,
Ja dzisiaj z ciekawości zatestowalam ale zobaczyłam biel, która sprowadziła mnie na ziemię 😂 tego sie troche spodziewałam bo wg flo to 8dpo, a moze byc i tak ze nawet nie ósmy 🫣 ale chyba po prostu lubię patrzec na te biel 😂
Milego dnia wszystkim i czekam na Wasze testowanie 😂

To co z tym sikaniem ? 😁
Tez sie zastanawiam! No chyba nas dzisiaj nie wykiwa 😅😁
Dzien doberek ☕️Przepraszam ze dopiero dziś ale wczoraj miałam dość intensywne popołudnie i szybko padłam 😵‍💫 niczym was nie zaskoczę, wczoraj siknęłam pod wieczór - biel, dzisiaj rano powtórka - biel bieli także no, wiadomo jak coś to jutro powtórka ale tak mi bulgocze w podbrzuszu że już czuję totalna beznadzieje.

reklama
Do góry