reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni więc postanowiłam wyjść z cienia i się przywitać ❤️ 23.09 według flo będzie owulacja więc testowanie dopiero w październiku, proszę o wpisanie mnie na ławeczkę 👌Jestem po ciąży biochemicznej straconej 11.09, szukam kogoś z kim mogę o tym wszystkim pogadać bo mój stary nic nie rozumie 🤷‍♀️
Witaj, tulasy z powodu straty 🥺 przysiadaj do nas i kciuki za szybkie ujrzenie ponownych dwóch kresek 🤞🏻

reklama
Dziewczyny muszę się chwilowo z Wami pożegnać bo nie dzwigne tego psychiczne.

Okazało sie że ząb czeka albo usunięcie albo leczenie kanałowe. Dostałam trutke. A do 3 tygodni wizyta, zrobią mi zdjęcie i będziemy podejmować decyzje. Że muszę zrobić RTG, to.w.ciazy być nie mogę.

Super co? :(
Mam nadzieję że wrócę na staraczki w październiku albo w listopadzie najpóźniej. Życzę Wam owocnych starań i wymarzonych 2 kresek. Mam nadzieję, że żadnej z Was już w listopadzie nie będzie na staraczkach bo wszystkie będziecie w ciąży ❤️ buziaki. Trzymajcie się. A ja idę sobie popłakać.

Okazało sie że ząb czeka albo usunięcie albo leczenie kanałowe. Dostałam trutke. A do 3 tygodni wizyta, zrobią mi zdjęcie i będziemy podejmować decyzje. Że muszę zrobić RTG, to.w.ciazy być nie mogę.

Mam nadzieję że wrócę na staraczki w październiku albo w listopadzie najpóźniej. Życzę Wam owocnych starań i wymarzonych 2 kresek. Mam nadzieję, że żadnej z Was już w listopadzie nie będzie na staraczkach bo wszystkie będziecie w ciąży ❤️ buziaki. Trzymajcie się. A ja idę sobie popłakać.
Mam nadzieje,że leczenie przebiegnie sprawnie i szybko będziesz mogła do nas wracać ❤️❤️ nie wykreślam Cię z ławeczki,jeśli będziesz czuła się na siłach to zaglądaj do nas i dawaj znać co u Ciebie 😘 trzymam mocno kciuki 😗

Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni więc postanowiłam wyjść z cienia i się przywitać ❤️ 23.09 według flo będzie owulacja więc testowanie dopiero w październiku, proszę o wpisanie mnie na ławeczkę 👌Jestem po ciąży biochemicznej straconej 11.09, szukam kogoś z kim mogę o tym wszystkim pogadać bo mój stary nic nie rozumie 🤷‍♀️
Hej miło że dołączyłaś oby nie na długo🙂 o pierwsze dziecko się staracie czy o kolejne?opowiedz nam coś więcej o sobie🙂

Przyjkro mi, ze sprawy sie postypaly, ale bierz to tak, ze dbasz o zdrowie i robisz dobry podklad pod pozniejsza ciaze…

reklama
Do góry