reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Skusiłyście.mnie i stwierdziłam że wynajdę mój termometr ale niestety przeszukałam wszystko i nie ma... Chyba go.wyrzuciłam.🙈 może.i.dobrze.....ale jestem ciekawa. Lekarz mówi że któryś napewno pęknie bo ładne pęcherzyki ale ja w to.nie.wierze bo.mi żaden pęcherzyk nigdy sam nie pękł 😳 zrobię progesteron za 2 tygodnie i zobaczymy. Szkoda że znowu będę czekać tyle na kolejny cykl bo ja mam cykle 35.

ależ nie mogę doczekać się twojego testowania 🥰
Haha, dzisiaj teoretycznie licząc już jako nowy dzien rano będzie 9dpo według objawów, bo nie robiłam testów owu w tym cyklu 😝 ale nie liczę tego, sprawdziłam w aplikacji, bo testować nie będę wcześniej, bo to miał być cykl bez starań 🙈😁 Ciekawa też jestem Twojego testowania 😀😊

Cześć dziewczyny☕️ u mnie dziś 10/11 dpo, oczywiście miałam nie testować do soboty😅 ale słabą mam siłę woli, więc zatestowałam, tylko po to, aby poraziła mnie z rana biel vizira😅 cóż...będę testować jeszcze przez weekend, ale już przestaję wierzyć w ten cykl...w sumie, dziwne by było, jakby się udało w pierwszym cyklu starań😳 jak tam ktoś gdzieś wcześniej pisał, obce jest mi pojęcie wpadki, w głowie mi się to nie mieści patrząc na nasze starania w okolicy owulacji i inne różne rzeczy które dziewczyny robią aby zwiększyć szanse...😅

reklama
Do góry