Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który masz dzień cyklu?Ja dziś idę pierwszy raz na monitoring owulacji, czy to się odbywa w taki sam sposób jak standardowe usg?
Na razie to ja sobie posikam
Dawaj zdjęcia oszczanego nowego testu !Na razie to ja sobie posikamDopiero jak odpaliłam forum na komputerze zobaczyłam że faktycznie widać tą krechę, bo na komórce to tak trochę inaczej
13 ale w zeszłym miesiącu miałam pik dopiero 20 dc więc pewnie jeszcze sporo czasu
Ja też będę szła 13 dc po raz pierwszy. Daj znać co Ci powiedział gin.13 ale w zeszłym miesiącu miałam pik dopiero 20 dc więc pewnie jeszcze sporo czasu![]()
Podejrzeć warto, może w tym cyklu będzie chociaż trochę wcześniej owu13 ale w zeszłym miesiącu miałam pik dopiero 20 dc więc pewnie jeszcze sporo czasu![]()
Widać, widaćNa razie to ja sobie posikamDopiero jak odpaliłam forum na komputerze zobaczyłam że faktycznie widać tą krechę, bo na komórce to tak trochę inaczej
Chyba byłyśmy u tego samego lekarza.Dziewczyny, idę dziś do tego samego ginekologa, który kiedyś stwierdził u mnie cykl bezowulacyjny, a później okazało się, że jednak zaszłam wtedy w ciążę. Niestety zakończyła się ona poronieniem zatrzymanym/chybionym. Ten sam lekarz wykonywał mi też zabieg.
I co?
No i dziś mam taką rewolucję w brzuchu, że aż mi niedobrze na samą myśl o wizycie. (Nie mam do niego żalu jako do lekarza, ale bardzo kojarzy mi się z tamtym trudnym okresem w życiu).
Macie jakiś sposób, jak opanować biegunkę?Bo jeszcze będzie wstyd, żebym mu „narobiła” podczas USG.