Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś zdjęcia dzień po dniu? Masz dla porównania pokazać jak u Cb ciemniała kreska?Ja miałam też taka 4 dni temu, na zdjęciu nie bylo nic widać w sumie![]()
dziękuję
Dodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.Z dnia na dzień było widać coraz mocniej ? Bo moja od wczoraj dużo się nie zmieniła![]()
Ja się zastanawiam nad takim wielkim kubkiem, bo jedna herbata się skończy, to zaraz robi drugąJak już o prezentach mowa … Macie pomysł na jakiś drobiazg na nadchodzący dzień chłopaka? Nie robimy dużych prezentów, ale jednak coś symbolicznie bym chciała kupić i szukam inspiracji
Sprawdzałaś przyrost bety?Dodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.
Tu było 8dpo jednakJa miałam też taka 4 dni temu, na zdjęciu nie bylo nic widać w sumie![]()
Jutro idę na bete i progesteron . Juz mam stresa bo piersi nie bolą od rana..wkurza mnie to,że teraz się tak denerwuje. W ciąży z córka nie pamietam, żebym tak szukała objawów i sie nakręcała..Sprawdzałaś przyrost bety?
ja od wczoraj zrobiłam 5 albo 6 ,także też myślę że zrobię jeszcze parę napewnoTu było 8dpo jednaknic nie było widać ale od 9dpo zaczęła sie pojawiać. Zrobilam chyba z 12 testów xd jak wariatka
![]()
czyli mówisz że co 2 dni ? Czyli jutro już powinno być lepiej widać ,obyDodaje fotki jak to u mnie wygląda. Między 9dpo a 10dpo nie było dużej różnicy. Między 10dpo a 11dpo juz było widać różnicę. Ale np Między wczoraj 11dpo a dziś 12dpo też mala różnica więc myślę że co 2 dni jeżeli już będzie widać różnicę.