Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to widać ewidentnieWali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak2 siku a jednak widać mocniej
![]()
bez wątpliwości ciążaWali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak2 siku a jednak widać mocniej
![]()
ja przyjmuje prenacaps multi 2 do tego jest właśnie dha i dokupiłam sobie z tej samej firmy cholinęCzy któraś miała doczynienia z suplami Prenacaps i może się wypowiedzieć?
Zobacz załącznik 1661286
myślę że jak zobaczę prawidłowy przyrost to będzie mi trochę lepiej . Wiem że to jeszcze nie oznacza że napewno będzie dobrze ,ale delikatnie mnie to uspokoi . Już jak zobaczyłam teraz dużo ciemniejsza kreskę to mi trochę lepiejTeraz to widać ewidentnieObyś się szybko mogła przestać stresować, bo widzę że sporo Cię to kosztuje
![]()
nie dziękujębez wątpliwości ciążagratulacje
No tu widać ewidentnie. Bo na tamtych coś widać ale tu już konkretnie.Wali mi na głowę ale zrobiłam jeszcze jednak2 siku a jednak widać mocniej
![]()