gosiunia1993 mi się podoba ten miś żółwik co kiedyś linka wrzucałam.. nowy drogi ale może kupię używanego a jak nie to może jakaś dobra ciocia kupi
hehe
jolka6621 u mnie dzisiaj botwinka
a co do truskawek nie jestem w stanie je na nic przerobić bo co kupię to wszystkie zjadam.. po prostu ochoty na truskawki w tej ciąży jest niesmaowita bo kiedyś zjadłam trochę i miałam zachciankę zaspokojoną
tulka co do wyprawki ja przystopowałam bo sporo rzeczy kupiłam na początku, butelki dwie dostałam w szkole rodzenia więc wydatek mam z głowy
avent dostałam i drugą nie pamiętam jaką
dzisiaj z małżem przejrzymy co mamy i w czwartek jedziemy do koleżanki, mówiła że ma sporo ubranek do wydania i żebym sobie przyjechała
a ja sobie dzisiaj znowu pospałam do 9
lubię takie dni.
niesttey od rana u mnie wiercą i kłują schody od klatki bo będą poszerzane.. dobrze że mam fryzjera na 13
ugotuję zupkę i jadę a po drodzę zajrzę do ccc może kupię buty na obronę
jolka6621 u mnie dzisiaj botwinka
a co do truskawek nie jestem w stanie je na nic przerobić bo co kupię to wszystkie zjadam.. po prostu ochoty na truskawki w tej ciąży jest niesmaowita bo kiedyś zjadłam trochę i miałam zachciankę zaspokojoną
tulka co do wyprawki ja przystopowałam bo sporo rzeczy kupiłam na początku, butelki dwie dostałam w szkole rodzenia więc wydatek mam z głowy
a ja sobie dzisiaj znowu pospałam do 9
niesttey od rana u mnie wiercą i kłują schody od klatki bo będą poszerzane.. dobrze że mam fryzjera na 13
ugotuję zupkę i jadę a po drodzę zajrzę do ccc może kupię buty na obronę

czytałam, że powinno pomagać leżenie na lewym boku. na razie nie zaobserwowałam efektów. do tego na udach zrobił mi się taki tłuszcz! tylko boczek kroić... zawsze moja waga i figura była w normie, nie należę ani do szczupłych, nie miałam nadwagi. a teraz nogi mam jak balony :/