na20taliii- w pierwszej ciąży stosowałam balsam a teraz oliwkę babydream. Byłam i jestem bardzo zadowolona, co prawda kilka rozstępów mam, ale są widoczne tylko w jasnym świetle, bardzo szybko mi zjaśniały. A wyszły mi kilka dni po porodzie, jak mi cała woda, ok. 9 kg, zaczęła hurtem schodzić, skóra nie wytrzymała.
Marzenaw13- wyniki masz bardzo ładne

nie masz się co martwić
Anula09- u mnie ostatnio dwie koleżanki urodziły w 25 t.c., dzieciaki po ok. 800 g, ale już od miesiąca, a drugi nawet dłużej, ładnie walczą o życie i pięknie przybierają. Niestety same nie wiemy, kiedy coś może się wydarzyć i trzeba na siebie i nasze dzieciaczki uważać jak się da
Któraś pytała o karmienie- małego karmiłam 9 miesięcy, sam się odstawił, bo najzwyczajniej mleka zaczęło brakować w cycach. Teraz chcę też jak najdłużej karmić z tych samych powodów co Ewka pisała ;-) mam nadzieję, że będzie mi dane.
TRen- gratuluję córy!:-)
Ja już po wizycie. Moja córa okazała się pięknym chłopcem

będzie drugi synek. Mam się oszczędzać, bo coś szyjka delikatnie się skróciła, ale generalnie jest dobrze. No i mg mam łykać. Wkurzył się chłop, bo baby w lab. zamiast zrobić glukozę po godzinie i dwóch, tak jak napisał, to wszystkim nam, które piły, zrobiły tylko po dwóch. Następna wizyta dopiero 14 lipca ;-)
Edit: Klaudixxon- mierz w domu ciśnienie! Może to być oznaka nadciśnienia