Gratuluję Tren i Jolka, fajnie wiedzieć, kto w brzuchu siedzi;-)
Kaha91 gratuluję egzaminów, idziesz jak burza!
Eganca, współczuję teściowej, mam podobną....
Co do łóżeczka to mały będzie z nami w sypialni, bo mamy dwa pokoje. Zgadzam się z Wami, że na początku będzie to wygodniejsze. Potem jak za pół roku przeprowadzimy się do własnego, będzie miał swój pokój. Po łożeczko jedziemy 27 czerwca. Oczywiście też marzę, żeby karmić piersią, oby się udało!!
Nowina: w końcu nasze dziecię zaczęło dokazywać, od wczoraj go czuję na pewno i nie są to jelita. Jestem pewna!
Nie mam facebooka i nigdy nie miałam, bo ja raczej z tych staroświeckich, wolę umówić się na kawę i ewentualnie pokazać zjęcia takie tradycyjne, a nie ze wszystkim na wierzchu. Dużo osób mi się dziwi, ale są jeszcze telefony, emaile...nie cały świat musi widzieć, co u mnie.A mnie tez nie obchodzi cały świat, szkoda mi czasu na podglądanie innych.
Mam pytanie do mam co puszczały muzykę dzieciom w brzuchu, kładłyście sobie słuchawki na brzuchu, czy po prostu puszczałyście muzykę w pokoju? Codziennie te same piosenki, o tej samej porze?
Puściłam małemu wczoraj ''4 pory roku'' Vivaldiego i kopał jak szalony (dotąd ruszał się raczej delikatnie, także mnie nic nie boli), chyba nie lubi ;-)
A ta apteka gemini rzeczywiście fajna jest, wczoraj robiłam rozeznanie po aptekach na miejscu, co do wyprawki do szpitala i przez internet dużo taniej. Czekam na wypłatę męża i będę zamawiać.
Pozdrawiam Was mamcie!