Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do zamknięcia grupy - można zrobić tak, że będzie i ogólna i zamknięta, która będzie stworzona na bardziej prywatne posty. Ale nie zamykajmy ogólnej, bo z doświadczenia (jestem Majówką 2014) wiem, że dziewczyny dołączały nawet w późniejszych etapach ciąży.
A ja siedze w pracy i przyszla do mnie dzisiaj znajoma ktora miala niedawno in vitro, ktore sie nie przyjelo... i opowiada mi o tych wszystkich badaniach i staraniach a mnie sciska w zoladku bo nie wiem jak jej powiem, ze jestem w ciazy... i przyjaciolce, ktora sie stara juz 7 lat o bobasa to dopiero bedzie ciezko powiedziec :-\ wiem bo juz to przy pierwszej ciazy przerabialam... my juz drugie a oni nadal nic... :-\
Madzialena musisz wiedzieć, że macierzyństwo jest to jeden z trudniejszych okresów w życiu kobiety. Musisz w 100% liczyć na swoją drugą połówkę.....W momencie urodzenia dziecka Wasz Świat zmieni się o 180%, stracicie tą niezależność, "wolność"......i na to Twój partner musi być przygotowany.....Gdyby mnie mężczyzna powiedział "Że specjalnie zaszłam...." lub nawet miałabym takie podejrzenia...nie byłabym z nim ani sekundy....jeżeli się kogoś kocha, to świadomie podchodzi do możliwości zapłodnienia i powstania nowego życia......Być może zareaguje inaczej.....w każdym bądź razie będzie to dla Was niesamowity egzamin....