Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super, jak idzie tylko w brzuszek.
spokojnie, jeśli to tylko raz na jakiś czas
Przy Maćku ostatnie 2 miesiące pytali, czy nie bliźniaki, teraz wręcz przeciwnie, ech...Przytyłam prawie 9 kg, a od wczoraj mam spuchnięte nogi. Za mało piłam, dzisiaj nadrabiam, a u nas do słońca termometr pokazuje 48 st., w cieniu 39. Od rana siedzimy z małym w domu i nosa nie wychylamy. Za to szef mojego m to chyba ma coś z głową. Taki upał, a on pracownikom kazał dach zmieniać! Ja rozumiem, że jego terminy gonią, ale bez jaj, przecież to jest dla nich niebezpieczne! Zdrzemnęłam się pół godz. i mi troszkę lepiej. Spojenie codziennie w godzinach popołudniowych strasznie nawala, jakby mi ktoś młotkiem z igłami przywalił. Zamówiłam wczoraj paczkę w geminni i wkurzyłam się, bo najbardziej mi na octenisepcie zależało, a zapomniałam go zamówić. No trudno...Miłego, chłodnego popołudnia!nie pociesze cie, ale mi po pierwzej ciązy bole mentruacyjne sie nasilily. Do tego mam takie pms ze zadzgac moge wszystkich. Nie daj boziu coś wtedy mam zalatwiac to z gory przepraszam delikwenta za swoją morde... on zielony bo niewie ocb.. i po sekundzie w moim towarzystwie juz wie ze mi sie chyba okres zbliza.Anula09 to ci zazdroszczęJa to okresy miałam masakryczne. Nie dość, że brzuch bolał tak bardzo że zażywałam ketanol/ew. zastrzyk domięśniowy, to jeszcze wymioty, biegunka i gorączka
. No i 1 dzień w miesiącu wyjęty z życiorysu
Ale wszystko do przeżycia. Mówili, że po pierwszym dziecku ma wszystko przejść - zobaczymy ..
![]()
Później następne były bardzo delikatne pod wzgledem bólu, za to pms mnie męczył okrutnie, no i obfitość jak przed ciążą. Zobaczymy, jak będzie teraz.