reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
a tak się zastanawiam co u Anuli, macierzyństwo ją pochłonęło nawet się nie odezwie hihih :D
mnie brzuszek prawie nie boli zaraz się zabieram za sprzątanie mieszkanka :)
obiad na dzisiaj mamy od teściowej ;D przywiozła nam gołąbków na dwa dni :D
no taką ją lubię. :D

na20taliii
śliczny twój synuś :)) kiedy do domku Was puszczają?

tren no ceną zdecydowanie.. bebico jest sporo tańsze. No oby Blanka dała radę wytrzymać do wtorku ale jeśli nie to trudno, Panowie dadzą radę sami!;)

ewka nic się nie martw, sama nie będziesz :D póki co u mnie cisza i spokój też :D

tulka mi lekarz na wizycie powiedział że te bóle okresowe to te pierwsze skurcze przepowiadające:) ciekawe czy u Ciebie się coś więcej rozwinie :D trzymam kciuki:) bo suwaczek masz już piękny:)

atagaa dobre podejście:D ostatnia sobota we dwoje :D no to może coś sobie wymyślicie fajnego:D

kołtunek no to masz wypasik powiem Ci szczerze :D fajnie odpoczywaj sobie należy Ci się :)

OtoKika to ktoś nas tu wprowadził w błąd :p Idę dziś na długi spacer i może trochę w garażu popracuję, może się ruszy :D

Kaha mój tez mówil, że to przepowiadające. Ja już chcę mieć to za sobą, a z drugiej strony boję się i odwlekłabym ten moment jeszcze. Ale juz mam dosyć brzucha i chciałabym w końcu pozbyć się zgagi, spać na leżąco a nie na siedząco i w ogóle uwolnić się. No i żeby waga w końcu zaczęła spadać, bo nawet jak udaje mi się ją zatrzymać, to spadać nie chce i znów zaczyna rosnąć.:crazy:

No mój wczoraj mówił, że jak on w pełnie wypije chociaż łyk piwa to na pewno się zacznie, to może mu kupię piwko na wieczór [emoji6]

Heheh, mój co wieczór wychyla piwko, więc może dla odmiany, żeby się zaczęło dziś sobie zrobi wieczór abstynenta?:-D Ale dziś sobota to nie ma szans, znowu się nie rozpakuję, coby mógł sobie piwko wieczorem strzelić, hahaha :-D

Motylku, mam nadzieję, że już jesteście po i wszystko jest ok! :tak:

Ech...ale mnie głowa boli. Wzięłam paracetamol, bo mam wrażenie, że mi ją rozsadzi...a do tego skurcze się pojawiły..pokłóciłam się z mamą, w sumie nie było o co, nie ma mowy, żebym ja znów rękę pierwsza wyciągnęła, bo nie zaczęłam, a przykrych słów się nasłuchałam...popłakałam sobie i chyba małego zestresowałam :( 2 tygodnie do terminu, a jak na złość, non stop ktoś się mnie o coś czepia, drażni mnie,itp.

Hej laseczki
dzieje się tu u nas troszke z tego co widzę... a ja dalej w lesie. Do torby aż spakowałam czekoladę i paracetamol :p coby nie zapomnieć czegoś na wzmocnienie. Zrobiłam dzisiaj wreszcie zamówienie z apteki na wszystkie bzdecioszki potrzebne do higieny malucha i moich ewentualnych ran.
Wiecie co Wam powiem - boję się. Normalnie jakoś mam tak od wczoraj że mnie stres ogarnia bo już wiem co mnie czeka i nie bardzo czuję się na to gotowa. Mam problem z poruszaniem bo jak to moja koleżanka powiedziała - jestem ogromna... Wszystko mnie wnerwia. Skurcze ciągle z różnym natężeniem...

No i mam dziś rocznicę śłubu :) fajnie nie? mąż mi kupił z tej okazji Coca-colę.... bo już po kwiaty nie było po drodze - mogę sobie popłakać?

Ewka u mnie nic się nie zapowiada na poród mimo ładnego suwaczka:) Jedynie mam ogromny brzuch. Skurcze przeszły. Cisza, spokój. Korzystam z wolnego czasu i chodzę na plac zabaw z moim synkiem.

Milusia a jak u Ciebie, bo Ty masz bardzo zbliżony termin? To samo u Tulki- może jednak coś się rozkręci?

Ataga a jak Twoje samopoczucie? Mam nadzieję, że nadrobiłaś męczącą noc.

Natali super, że synuś pięknie je. Szybkiego powrotu do domku życzę.

Kołtunek tylko pozazdrościć takich 3 facetów,

Kaha całkiem dobrze Ci z teściową. Ja też nie mogę narzekać na obiadki, bo siedzę u mamy i na bank przytyję pod sam koniec ciąży.

Jolka może humorek powróci niedługo. Nie denerwuj się za mocno.

Młoda i piękna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. A która to już z kolei?

Tren a jak u Ciebie? Córeczka na pewno posłucha i przeczeka w brzuszku rozpoczęcie roku szkolnego swoich braci.

Ciekawe jak tam u Motylka.

Miłego wieczoru wrześniówkom- tym w dwupaku i tym, które tulą już swoje dzieciaczki:)

reklama
Ja się tylko rybenki meldujeę, żebyście nie myślały, że na porodowce siedzę hihi, przeszły mi wszystkie złe objawy, mam przypływ energii, nic mnie nie boli więc korzystamy z dziećmi ile fabryka dala, po kilka godzin spacerów :) buziaki, podpisuję Wam jak będę przy kompie, nie znoszę pisać z kom. Całuję

Do góry