reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Mnie przeziębienie trzyma. Dzis kupiłam *spam* po konsultacji z moja panią doktor. Jak tak czytam to wydaje mi si ze późno mam ta wizytę u gin bo dopiero 24.02 to za 2 tyg.... i to będzie 13tydz ...

Dżejka odpoczywaj, trzymam kciuki!

Asika zapalenie żył mam

byłam na wizycie, serduszko bije. niestety dostałam grzybicy i muszę brać antybiotyk. Najlepsze jest, że nic nie czułam.. dopiero posiew wykazał, że mam drożdze. Skurczy od 2 dni mniej, brzuch nie jest ciągle twardy ale leżę nadal, gdyż skurcze nadal są..Jeżeli chodzi o wagę to ważę 55 kg (167 cm) w pierwszej ciąży przytyłam 8 kg

gratuluję serducha!

Jolka nic sie nie przejmuj wagą, ja mam więcej:-)

Małopolanki a planujecie rodzić w Krakowie?

dziś byłam w poradni chirurgii naczyniowej i muszę jednak te zastrzyki sobie robić, na razie przez 7 dni, póżniej piguły,żele i pończochy uciskowe do końca ciąży

dziekuje dziewczyny.

ja sie nie lamie, bede dzialac dalej. mloda jestem jeszcze urodze cala druzyne pilkarska.

milusia... to bylo 2 usg. pierwsze mialam w 7tyg 4 dniu ciazy i okazalo sie ze wg usg jest to 6 tydzien 4 dzien i serce bilo. kazali mi wrocic 2 tyg pozniej zeby sprawdzic czy przyrost jest prawidlowy. jakis tydzien po pierwszym usg brzuch mnie zaczal bolec i sluz zrobil sie zolty i strasznie duzo go bylo.

wczoraj rano wstalam. na papierze mialam doslownie malenka kropke krwi na papierze. pojechalismy do szpitala. okazalo sie ze bobo po pierwszym usg jeszcze przez tydzjen roslo a pozniej przestalo. powinnam byc w 9tyg i 3 dniu wczoraj usg pokazalo ze bobo jest datowane na 7 tyg i 3 dni. brak akcji serca.

mam czekav do pt. jak do tego czasu zaczne krwawic to mam sie natychmiast zglosic do szpitala. jezeli nie to w pt beda mnke czyscic.

Dzięki za wsparcie tak bardzo się bałam...

Natka nigdy nie wiem co mam powiedziec bo żadne słowa nic nie zmienią wszystko jest w Tobie ale bądź dzielna a tak jak mówisz jeszcze będzie druzynka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry