reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to fajnie lepiej wiedzieć niż nie owszem .
Ale nie wiem czy widziałaś w tv jak kobieta urodziła dziecko bez kończyn a na usg nie powiedzieli jej nawet o tym i to w Polsce więc nie wiem jak to jest do końca ... Nie mogę sobie tego wyobrazić...
Ja też nie umiem SB tego wyobrazić bo sama widzę na USG dziecko w miarę. Dziwne z lekarz czegoś takiego mógł nie zauważyć.

reklama
A miałam wam napisać dziś odebrałam ponownie wyniki tsh euthyrox biorę miesiąc i jest poprawa z wyniku 2,980 teraz mam 2,500 ale i tak jest lekko ponad normę ciekawe co powie lekarz i czy zwiększy mi dawkę..... Zjadłam na obiad miseczkę żurku i 5 ruskich pierogów i żałuję że tak dużo, ale mam dwa dania bo moje córki że szkoły wracają mega głodne, idę teraz wycisnąć sok z pomarańczy i na dziś kończę jedzenie
Nie powinno się leczyć tarczycy na podstawie tylko samego TSH, które w ciąży lubi skakać. Chodzisz z tym do endokrynologa? Ważne są też wolne hormony fT3 i fT4, które pokazują faktycznie, czy masz za dużą, za małą, czy odpowiednią dawkę Euthyroxu.
Dziewczyny kiedy pokoik będziecie urządzać? Czy już macie urządzony?
My kupujemy mebelki w czerwcu, bo tak mój P ma urlop. A skręcać będziemy pod koniec ciąży. Mamy tylko dwa pokoje, w jednym sypialnia, a w drugim salon, więc narazie chcemy jak najwięcej miejsca dla siebie.

Co najlepsze to znalazłam to i ten lekarz co robił USG temu dziecku, ma opinię w internecie i ocenę 3,5 gwiazdki to jakaś masakra. Nikomu wierzyć chyba nie mozna
Jasne . Ale nie wiem dziewczyny jak wy ale ja miałam 2 usg na ubezpieczenie a 3 prywatnie i każdy lekarz mówił to samo i nie chodziłam tylko do jednego lekarza więc naprawdę dziwię się tej całej sytuacji.

reklama
Oczywiście zawsze dobrze iść do innego porównać mi.to się w głowie nie mieści.....
Mi też nie, ale z tego co czytałam to jeden lekarz na badaniu powiedział że coś nie tak jest z kością udowa że za krótka czy coś, to ten lekarz prowadzący powiedział z edziecko bd małe czy coś takiego i powiedział żeby nie robić dodatkowych badań. Masakra jakaś ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry