reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czy wasze dzieci też mają bardziej leniwe dni? :) mój od przedwczoraj bardzo mało się rusza, wiem że ma tam jeszcze sporo miejsca i nie chce panikować ale wiadomo troszeczkę się martwię.

reklama
Czy wasze dzieci też mają bardziej leniwe dni? :) mój od przedwczoraj bardzo mało się rusza, wiem że ma tam jeszcze sporo miejsca i nie chce panikować ale wiadomo troszeczkę się martwię.
Mają, miałam tak w zeszły tyg., już go tak ładnie czułam i nagle 2-3 dni nic, jak ponarzekalam wszystkim dookoła-kolezance, rodzicom, mojemu D. To wieczorem nie miałam ani chwili spokoju, nawet czkawka była ;) nie stresuj się :)

Moja mała tak samo ma dni ze sie nie rusza i nawet cola czy słodkie jej nie pobudza :) ale tez ma swoje pory zwykle rano kolo 6 30 i 7 rano i na wieczor fika.

U mnie też najczęściej wieczorem, coś tam w ciągu dnia czuje ale takie pojedyncze, a wieczorem pierwsza część zaczyna się po kolacji, a potem jak już leżę i próbuję zasnąć to jest akcja pod tytułem "mama nie śpij" :P
nawet zauważyłam, że reaguje już na zaczepki, jak mnie zaczyna kopać, to przykładam palec i trochę nim potrząsam i zaraz dostaję dokładnie w tym miejscu w palce kopniaka :D
w końcu mój lokator przestał być dla mnie abstrakcją i myślę o nim już jak o małym człowieczku <3

A jeśli chodzi o termin to z OM wychodzi na 21.09, z pierwszego USG był 25.09, a z ostatniego 19.09 także gdzieś te okolice. Zobaczymy co wyjdzie teraz na połówkowych 10 maja ;)

Cześć dziewczyny.
A ja każdej niedzieli rano zaczynam kolejny tydzień_ dzisiaj 22. Czyli 21tygodni skonczone.
Mam ogromną ochotę na słodkie i wczoraj poszliśmy na deser tiramisu - pani mnie łaskawie poinformowała że jest z alkoholem i czy na pewno.. stwierdziłam że dużo tego alkoholu to chyba tam nie ma.. weź zabierz ciężarnej to na co jej już ślinka leci..przestepstwo!
Hihi prawie w ogóle nie czułam tego alkoholu.. Ale pyszne było..
Ja akurat z tych niepijacych za wiele normalnie, a już w ciąży to w ogóle. Chociaż test ciążowy zrobiłam 2stycznia A szampana w sylwestra wypiłam.. Ale cóż.. trudno całe życie być abstynentem z nadzieją że się ciąża trafi. My na ta ciążę czekaliśmy 7 lat i szczerze to już nie wierzyłam że zejdę..
Kto kończy właśnie 21?
Kiedyś jak byłam na forum majowek2011 zrobiliśmy sobie taka listę które na kiedy ma termin_ co wy na to żeby i tu taka powstała?
Ja na 9wrzesnia

Już raz podpowiadałam ale jakoś się temat rozszedł :)

U mnie to samo czasami mała się rusza non stop a czasami w ogóle jej nie czuje i zaczynam się martwić. Normalne to jest czytałam już wiele na ten temat że są raz spokojne ani raz bardzo aktywne więc nie ma powodu do zmartwień . [emoji4]

reklama
Seremida dziękuję. Kupiłam ta szara w paski. Genialna na taka pogodę i 27zl. Fason jak dla nas teraz. Pozostałe trochę się bałam bo wszystkie ściągane w pasie. Daj znać co kupiłaś.
Adell to tak jest. Jeszcze te nasze kruszynks małe i nie czujemy ich wszystkich ruchów. Na usg też się moja ruszyła A nie czułam tego tylko widziałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry