18grudzien
Fanka BB :)
Ja niby coś czuję bardziej takie wyciąganie niż kopanie i to słabo w poprzednich ciążach było super o wiele lepiej teraz to nie wiem u mnie 19+1tcJa jak nie czuje ruchów z rana to wpadam w panikę, przesada no nie? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niby coś czuję bardziej takie wyciąganie niż kopanie i to słabo w poprzednich ciążach było super o wiele lepiej teraz to nie wiem u mnie 19+1tcJa jak nie czuje ruchów z rana to wpadam w panikę, przesada no nie? :-)
A to Twoja pierwsza ciąża?Ja jak nie czuje ruchów z rana to wpadam w panikę, przesada no nie? :-)
Chyba za wcześnie na panikęJa jak nie czuje ruchów z rana to wpadam w panikę, przesada no nie? :-)
Ja
to się nie wypowiadam na temat badań bo ja żadnych nie miałam wykonywanych w Holandii więc pozostaje w milczeniu . Za 2 tygodnie idę na usg zajrzeć do mojej dzidzi ci u niej tutaj też wykonywane są 3 usg . Więc jakoś muszę sobie radzić a w ja 27 tygodniu mam zaplanowane usg 4d to będzie dopiero przeżycie . Tak poza tym to u nas super mala rusza sie jak szalona , od poniedziałku zaczynam urlop tygodniowy ale zostajemy tutaj na miejscu i zabieramy się za urządzenie pokoika dla Natali . Więc Polska w tym roku odpada na następny rok napewno już z małą do niej zawitam . [emoji16]
U mnie trzecia ale drugą straciłam w 26 tc więc przewrazliwiona jestem strasznie
Niestety nie żadnych badań nie wykonują niestety a Ty też mieszkasz w Holandii?Kasiu a badają tam też Ci szyjkę. ? Nie chodzi mi o usg oczywiście ale o badanie na fotelu. ?
A mówiłaś o tym lekarzowi?ja wiem ze tj od tego ze brzuch czuć nisko toc zalezy która ciąża.
Niestety nie żadnych badań nie wykonują niestety a Ty też mieszkasz w Holandii?
Mieszkałam długoooo za długo .Straciłam tam dziecko przez ich naturalne podejście do ciąży...Mam porównanie teraz tu a tam .Tam to nawet moczu nie badali,szyjki a przecież może się skracać. Szkoda gadać chory kraj .Dlatego bądz czujna Kasiu wiesz,nie ufaj im za bardzo jeśli zauważysz że coś jest nie tak .