Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już niedługo będziemy jeść je codziennie mniamAle ja mam ochotę na TRUSKAWKI ale te pachnące słońcem. Nasze.
Niestety jak to bywa w takich rodzinach, przekraczamy progi o niewielkie pieniądzeA dowiadywałaś się o zasiłki?
Dopiero będę się wybierać i jeszcze nie wiem kiedy dokładnie.@Kliska a jesteś już na L4 czy dopiero się wybierasz?
Ale 500 plus na drugie dziecko tak czy siak się należy. A jak zostaniesz bez pracy to i dochody polecą na łeb....Niestety jak to bywa w takich rodzinach, przekraczamy progi o niewielkie pieniądze![]()
Balon otovent pomaga moje dzieci używająNo na drugie dostanę, no i możliwe, że na pierwsze też, ale do tego czasu trzeba jakoś żyć, a z tym naszym rządem to też nie wiadomo jak długo będzie i czy to 500+ długo będzie.
Zapytac szefa nie zaszkodzi, a co on zdecyduje to jego sprawa.
Dzisiaj dużo porządków z ciuszkami córci i ogólnie w domu. Wróciliśmy do miasta i tu też porządki. Ja mam problem z uszami - lekko bolą mnie przez katar, przytkaly się. Co by tu zrobić, aby je odetkac?
U Nas też dzień sprzątania. Trzy prania zrobiłam a worów ze śmieciami wynieśliśmy z dziesięć...No na drugie dostanę, no i możliwe, że na pierwsze też, ale do tego czasu trzeba jakoś żyć, a z tym naszym rządem to też nie wiadomo jak długo będzie i czy to 500+ długo będzie.
Zapytac szefa nie zaszkodzi, a co on zdecyduje to jego sprawa.
Dzisiaj dużo porządków z ciuszkami córci i ogólnie w domu. Wróciliśmy do miasta i tu też porządki. Ja mam problem z uszami - lekko bolą mnie przez katar, przytkaly się. Co by tu zrobić, aby je odetkac?
Dre mordę na staregoKobitki co robicie na poprawę humoru e "gorsze dni"?