reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co ty się czepiasz? Istna klepsydra [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha tylko klepsydra to nie z profilu być powinna :p
A jak tam Wasze piersi? U mnie już rozmiar w górę, aż się boje, ostatnio skończyłam na 70 J :o macie jakieś mazidła przeciwrozstepowe sprawdzone? Ja zastanawiam się obecnie nad kupnem nierafinowanego masła shea :)

reklama
Ja cos czuje ze u mnie historia sie powtorzy.. wlasnie dostalam plamienia w kolorze kawa z mlekiem, pewnie rozkreci sie w @..., test blady, ledwo cokolwiek widac... mam juz takiego dola :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O ja... Jaka chudzinka jesteś [emoji54] aż zazdroszczę ;)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
W, wcale nie :) 51 kg przy 155 cm wzrostu - taka normalna jestem. Może na trochę mniej wyglądam, bo mi sie mięśnie rozrosły, ale serio do chudziny to mi dużo brakuje :p no i zaraz gruba będę, bo ja tyje w ciąży jak słoń (ostatnio 27 kg)

Ja cos czuje ze u mnie historia sie powtorzy.. wlasnie dostalam plamienia w kolorze kawa z mlekiem, pewnie rozkreci sie w @..., test blady, ledwo cokolwiek widac... mam juz takiego dola :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosiu takie plamienia przeważnie świadczą o niedoborze progesteronu! Leć jutro na bete i badaj od razu progesteron, jak wyjdzie nisko, to natychmiast po receptę na luteinę!

U mnie ze spodniami problemu nie ma bo ja wogóle, ale to wogóle w spodniach nie chodzę. Tylko sukienki, spódnice, ewentualnie jak już to jakieś legginsy / jegginsy. Więc narazie nie ma problemu ;)

Z chęcią poczytam o czymś na rozstępy bo niestety mam już sporo pozostałości po dorastaniu a później po sporej utracie wagi. Nie chciałabym się zamienić w tygryska :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Polecam bioOil na brzuch mi się sprawdził, ani 1 rozstepu po ciąży ze Stasiem. W ciąży przytyłam 15 kg z czego mój syn ważył 4 :-) :)
Smok jeden;)
Ja właśnie nabyłem palmersa z olejem kokosowym. Zastanawiałam się właśnie czy plamers cze biooil ale jak zachwalasz to zakupie i na zmianę będę się smarować :D

f2w3csqvilsnamac.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry