Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci że Miki się wiercił mega i jak ona dostrzegła i zrobiła fotę to nie wiem. Zaraz wytnę samego ptaszka to będzie lepiej widać.Kochana u ciebie też nic nie widzę hi hi ja chociaż wam palcem pisiora pokazałam![]()

Od 10.05 czyli od czwartku [emoji14]Od pn w Lidlu ciążowe ubrania i dziecięce body spodenki i rampersy w fajnych cenach. Body wychodzi po 8zł za sztuke
Goj, wszystko widać jak na dłoni ☺ gratuluje synka i imię super, sama o nim myślałam gdyby był synuś no ale będzie druga dziewczyna...więc trzeba w inną stronę szukać@Bajdelka35. Wycięłam samego siusiaka... jakkolwiek to brzmi. Nie wiem czy widać.
A dziękuję. Zobaczmy jak to z tym czwartym będzie ale jeśli już to chciałabym siłą rozpędu rok po roku.Witam Noe dziewczyny)
Fajnie ze nas tyle
GoJ gratulacje, widzę ze już jest radość wiec fajnieno i kozę 4 będzie
Ja jeszcze nie zaczęłam zakupów, przeprowadzamy się w lipcu i szkoda Mk tego przenosić Noni chyba wciąż się boje co z maluchem... bo ciagle brak wyników
A co do przesądów to brak komentarza[emoji23][emoji23] za to arbuz ubawił mnie do łez!
Dareczka sliczny brzusio
ja jutro kończę 19