GoJ
Fanka BB :)
Bo gdyby nie to pewnie niebyłoby wskazania do wystawienia L4Ja też jestem od 8 tc, mam wpisane L4 leżące, do tej pory kontroli nie było.
Trochę to dziwne że mam kod 1 jak lekarz sam kazał mi spacerować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo gdyby nie to pewnie niebyłoby wskazania do wystawienia L4Ja też jestem od 8 tc, mam wpisane L4 leżące, do tej pory kontroli nie było.
Trochę to dziwne że mam kod 1 jak lekarz sam kazał mi spacerować.
Ja tez jestem od ostatnich dni stycznia i nic nie było. Nie wydają mi się częste takie kontrole. O żadnej takiej wśród znajomych nie słyszałam. Mam 2, jeżdżę i robię, co chce [emoji4]
Kupiłam w rosmanie coś takiego na nogi, koleżanka polecała Zobacz załącznik 854779
O nieee jedno zdanie w czasie czytania którego zdążyłam się ucieszyć i zaraz potem zasmucić. Jak to już nie sprzedają!Mam z tego oliwkę w żelu. Fajna na swędzenie ale podobno jej już nie sprzedają.
też tak słyszałam, ale nie mieli jak wejść na klatkę, nie zastali nikogo i poszli. Ale może sobie wkręcam a to była zwykła pomyłka, ulotki, cokolwiek@Myszawa wydaje mi się, że to za wcześnie na kontrolerów, poza tym słyszałam, że jak Cię nie zastaną w domu to niby od razu zostawiają powiadomienie, że byli, ale czy tak faktycznie jest to nie wiem
ja też tak mam, że na razie to jakaś abstrakcja i w ogóle nic nie pamiętam, do kiedy nie można glutenu, nabiału itd. heheJa nadal nie ogarniam że znów mnie czeka nauka chodzenia. Sikania. Jazdy na rowerze. Jedzenia. Pranie w dzieciecych proszkach.... itp.