seremida
Fanka BB :)
Nie dali mi od razu, dopiero jak zeszło to znieczulenie, bo nie pozwolili mi się ruszać, potem powiedziałam że ja chcę i dali
Miałaś jakieś problemy z laktacją?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dali mi od razu, dopiero jak zeszło to znieczulenie, bo nie pozwolili mi się ruszać, potem powiedziałam że ja chcę i dali
Po cc przewieźli mnie na salę pooperacyjną, nie dostałam synka przez ok. 4 godziny. Dopiero gdy znieczulenie zaczelo schodzić przewieźli mnie na poporodową i tam już dostałam syna na pierwsze karmienie.A jak to wygladalo zaraz po cesarce? Przewieźli cię na salę i od razu dali ci malucha do karmienia? Miałaś od razu pokarm czy dopiero po jakims czasie?
Na początku mi słabo leciało, ale jakoś po 2 dniach było wszystko ok, karmiłam 2,5 rokuMiałaś jakieś problemy z laktacją?
ZazdroszczęI ja od razu po przewiezieniu na pooperacyjna dostalam córkę do piersi
Pod tym wzgledem moze super, ale ogolnie nie uwazam, ze byl okZazdroszczęsuper szpital
![]()
I tak zazdroszczę... Te 4 godziny czekania aż zobaczę swoje dziecko to było straszne. Mąż tylko mi przy wyjeździe z sali operacyjnej powiedzial że Młody zdrowy ale ja chyba byłam w innym świecie. Bardzo mocno podziałało na mnie znieczulenie... Nic nie pamiętam z cc. Tylko pierwszy płacz synaPod tym wzgledem moze super, ale ogolnie nie uwazam, ze byl ok![]()