Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie mój lekarz mówił, żeby stosować nie wcześniej niż w II trymestrze. Chodzi nie tylko o składniki ale i wmasowanie w skorę brzucha danego preparatu.Byłam tu mowa o kremach na rozstępy- pamiętajcie że nie które można stosować dopiero od 3mc ciąży.
Jeszcze wczoraj pisałam że zamierzam popracować, ale już drugi raz musiałam przesuwać o godzinę wyjście do pracy przez wzgląd na to że prawie zemdlałam (pt i dziś). Jak tak dalej mają wyglądać poranki to wezmę chociaż tydzień - dwa żeby zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Póki co zwarłam tyłek i jadę do roboty. Nie mogłam sobie dzisiaj na wolne pizwolić...dzięki dziewczyny:* a potem do robotydługo planujecie pracować?
![]()
Ja też tak planuje ale absolutnie nie w imię jakiś wyższych celów albo bo lubię moja praceJeszcze wczoraj pisałam że zamierzam popracować, ale już drugi raz musiałam przesuwać o godzinę wyjście do pracy przez wzgląd na to że prawie zemdlałam (pt i dziś). Jak tak dalej mają wyglądać poranki to wezmę chociaż tydzień - dwa żeby zobaczyć jak się sytuacja rozwinie. Póki co zwarłam tyłek i jadę do roboty. Nie mogłam sobie dzisiaj na wolne pizwolić...
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja lubię swoje prace, niektórych ludzi wokół mniej [emoji39], ale w pierwszej ciąży strasznie chorowałam, aż do zapalenia płuc. Nie chcę tego przeżywać znów. Bardzo się nie roztylam a nuda? Niemożliwe [emoji16]. Zakupy, planowanie, opieka nad starszym. Czeka mnie zmiana mieszkania. Już ja sobie zajęcie znajdę [emoji23].Ja też tak planuje ale absolutnie nie w imię jakiś wyższych celów albo bo lubię moja pracewręcz przeciwnie ale boję się że się znudze w domu i roztyje [emoji14] mam nadzieję że się będę dobrze czuć!!
Trzymaj się kochana! :***
![]()