Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
@Beenka dzięki za wsparcie Napisz jak zareagowała teściowa.
@ Brrrownie ja pracuje w biurze projektowym jestem architektem, swoja pracę lubię, bardzo się angażuję, ale z biurem, w którym obecnie pracuję chcę się niebawem rozstać.
Witajcie bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć. Dziś właśnie wyszły mi dwie kreski
Denerwuję się bo w czerwcu też miałam dwie ale na pierwszej wizycie okazało się, że pęcheżyk jest pusty
Oby tym razem się udało!
Mam na imię Agnieszka, jestem 31 letnią mamą 21 miesięcznej Julki Na chwilę obecną nie pracuję - prowadziliśmy z mężem firmę ale od pół roku jest zawieszona bo mąż zaczął wyjeżdzać za granicę a ja sama z córką nie dałam rady prowadzić firmy.
Co jeszcze? Mam dwa koty hehe W pierwszej ciąży lekarz kazał mi się ich pozbyc bo przecież toksoplazmoza... więc zmieniłam lekarza na bardziej zorientowanego w temacie