Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam pewna, że teraz od razu będzie cesarka, zwłaszcza że jestem po 30, no ok. Mam 35Właśnie ja dziś też jakoś dobrze prawie bez mdłości cały dzień...tylko te piersi jakieś takie bolące ;-)Ja dalej super, a Ty? A Jak pozostałe ciężarówki?![]()

Ja w sklepie z tania odzieżą na sortowni ale jutro jest mój ostatni dzień w pracy...dziś byłam u doktorka i we wtorek ma mi wypisać zwolnienie z pracy niby dobrze się czuję ale w tamtym roku poroniłam w 6 tyg ciąży i teraz się trochę bojęJa dzisiaj czuję się tragicznie. Nawet nie wiem czy można to zrzucić na karb ciąży, ale nic, no nic mi dzisisiaj nie idzie. Pracuje w księgowości, koniec miesiąca zawsze wiąże się z ogromem roboty, stresu i pracą w godzinach nadliczbowych. A w tym miesiącu się wogole skupic nie mogę, beczeć mi się ich ze mam to wszystko na swojej głowie... Strasznie przeżywam tą swoją robotę, a teraz jeszcze się denerwuję żeby takim trybem maluszkowi nie zaszkodziić. A może pochwalcie się gdzie Wy pracujecie?
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom