xnightfall94
Fanka BB :)
Poczekaj do porodu bo nawet teraz nie można mieć 100% pewnościU mnie teżz ciekawości kiedyś sprawdziłam i według chińskiego powinna być dziewczynka a jest chłopiec
![]()
Edit: A Ty chyba już wiesz w sumie po tej amnio :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj do porodu bo nawet teraz nie można mieć 100% pewnościU mnie teżz ciekawości kiedyś sprawdziłam i według chińskiego powinna być dziewczynka a jest chłopiec
![]()
Tez byłam mega chuda jako nastolatka, cycki miałam, później doszła tarczyca chora i niewiadomo skąd się 10 kg wzięło i większa dawka cycekMoja koleżanka jako nastolatka tak miała. Chuda a cycki że klękajcie narody. A wtedy ze stanikami nie było jak teraz.
Ano nie można i ja cały czas chyba mam trochę nadzieji że urodzę coś innegoPoczekaj do porodu bo nawet teraz nie można mieć 100% pewności
Ano nie można i ja cały czas chyba mam trochę nadzieji że urodzę coś innegobo to od początku tej ciąży wszystko takie zamotane jest...
Pomyśla£abym że to ty jesteś tą moją koleżanką gdyby nie fakt że ona bedzietna.Tez byłam mega chuda jako nastolatka, cycki miałam, później doszła tarczyca chora i niewiadomo skąd się 10 kg wzięło i większa dawka cycekno i ciąża i dalszy wzrost
Raz moj sie mnie pyta czy mi tak duze cyce nie przeszkadzaja, ze jak je puszcze luzem bez stanika to czy one sie o siebie zbyt mocno nie obijaja![]()
To prawdaChłop Ci prawdę zawsze powie![]()
Facecia weź się go zapytaj czy mu się jajka nie obijają to się obrazi. A przecież nie musisz wiedzieć jak jest skonstruowany i możesz serio pytać