kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja sie trochę boje ze bede miec niespodzianke jednak przy porodzie ale w piatek pytalam czy utrzymuje sie dziewczynka niby tak ale jakos nie mam przekonania xD
A bo Ty masz synów ? Dobrze kojarzę ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie trochę boje ze bede miec niespodzianke jednak przy porodzie ale w piatek pytalam czy utrzymuje sie dziewczynka niby tak ale jakos nie mam przekonania xD
Mam podobnie. W poprzednich razach na 99% mówili chłop i wszystko było jak na dłoni. Teraz orła cień widziałam ale byłam pewna że i jajuchy a ta mi mówi że to jeszcze nie to.Ja sie trochę boje ze bede miec niespodzianke jednak przy porodzie ale w piatek pytalam czy utrzymuje sie dziewczynka niby tak ale jakos nie mam przekonania xD
Ano nie można i ja cały czas chyba mam trochę nadzieji że urodzę coś innegobo to od początku tej ciąży wszystko takie zamotane jest...
A bo Ty masz synów ? Dobrze kojarzę ?
Mi trzech różnych ginekologów pokazywało siusiaka wiec myśle, że dziewczynka się z tego nie zrobi![]()
Tak , z amnio i później było idealnie widać podczas usgBo ty z amino masz płeć??
Ja się raz teściowej zapytałam czy jak urodzę trzeciego syna to mam zostawić w szpitalu i zaczekać aż się urodzi dziewczynka i zrobić podmiankęTak dwoch synów i teraz ma byc dziewczynkamyslicie ze jak sie tfu tfu tfu pomyli to moge złożyć reklamacje?
![]()

Tak dwoch synów i teraz ma byc dziewczynkamyslicie ze jak sie tfu tfu tfu pomyli to moge złożyć reklamacje?
![]()