reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja się nigdy nie zastanawiałam aż gdzieś przeczytałam ze jedno maja lekko niżej żeby się nie obijać No i mówię to mojemu chłopu a on obraza ze skąd ja to wiem i wogole żebym się czymś innym interesowała a nie jajami :) tak samo jak się go pytam czy faktycznie ostatnia kropla moczu idzie w gacie ( bo widziałam taki mem ) a on ze co to za pytania wogole i ze kto mi takie rzeczy opowiada. Internet kurczę ;) chłop to delikatna chyba materia

Mój Kamil mówi ,, chocbys strzepywał dwa tygodnie to i tak kropla spadnie w spodnie "
Także tak :)

No ja się nigdy nie zastanawiałam aż gdzieś przeczytałam ze jedno maja lekko niżej żeby się nie obijać No i mówię to mojemu chłopu a on obraza ze skąd ja to wiem i wogole żebym się czymś innym interesowała a nie jajami :) tak samo jak się go pytam czy faktycznie ostatnia kropla moczu idzie w gacie ( bo widziałam taki mem ) a on ze co to za pytania wogole i ze kto mi takie rzeczy opowiada. Internet kurczę ;) chłop to delikatna chyba materia
Ahaha :) się uśmiałam czytając :)
Ja 30/31.05 jadę na glukozę a 6.06 wizyta
Jako że ostatnio plecami odwrócona była i nie szło jej sensownie zobaczyć to chyba teraz będzie to całe osławione połówkowe
31 święto :) także żebyś nie poszła przez przypadek wtedy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry