kasiaczek89pl
Fanka BB :)
U mnie mloda sobie przestawiła pory harcow...teraz potrafi pol nocy kopac i sie wiercic a co za tym idzie ja nie śpię![]()
U mnie tez już ze dwa dni spokój a w nocy szaleństwo. Matko co by im tak nie zostało [emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie mloda sobie przestawiła pory harcow...teraz potrafi pol nocy kopac i sie wiercic a co za tym idzie ja nie śpię![]()
Jedna zasada. Uwaga na zmianę pieluchy. Gogle remontowe i ceratowy fartuch polecam.Tak na żywo prędzej ale powiem Ci ze już nie pamietam tak dokładnie. No podobnie jak siebie obsługujemya ja będę mieć problem z chłopcem pewnie. Sisior i te sprawy ...
Mik w dzień też ma swoje piey i w dupie co wtedy robię mogę spać chodzić tańczyćU mnie tez już ze dwa dni spokój a w nocy szaleństwo. Matko co by im tak nie zostało [emoji33]
U mnie tez już ze dwa dni spokój a w nocy szaleństwo. Matko co by im tak nie zostało [emoji33]
To jeszcze troszkę przed Wami. Ja to kiepsko śpię w nocy od 3 dni. Raz siku. Dwa jak śpię na bokach to mnie odpiwiednio noga boli a na plecach kręgosłup. Potem odsypiam w dzień...
Mi znajoma dzis powiedziała zeby tak jej czasem nie zostało...ja w nocy chodze na autopilocie zwykle ale tez szybko lapie ciśnienie jak mnie ktos obudzi wyjątkiem jest jak rzeczywiscie spać nie moge albo moje chlopaki cos wymodza ze trzeba nasluchiwac czy jest ok
A ja wieczorami zdjęcia obrabiam więc zaglądam bo mam pod ręką laptopa![]()
Moj wczoraj w przedszkolu dal popis...rabnal głową w płytki i na potylicy guz..wiec nocka juz z glowy byla bo czlowiek nasluchiwal czy jest ok czy spi czy nie ryczy czy czasem tfu tfu nie wymiotuje i czy w ogole oddycha.No na siku czy coś to tez na automacie lecę. Ale teraz młoda gorączkowala to kurczę każdy jęk stawiał na nogi w moment