Oj to tam jak mój.. W życiu nie był na zebraniu, a jak nie zapisze młodego na zajęcia to potem powie, że najwyżej nie będzie chodził.. Ja już teraz rozmawiam z panem z judo, że niech Dawida wpisuje na listę od września i prześle mi SMS ile zapłacić, basen też ustawiam dziadka że będzie woził, bo dla m to strata czasu. Pod tym względem chciałabym aby Klaudusia wyszła jak jej brat tydzień po terminie, albo najlepiej 2.
Zaczyna się ochładzać.. znaczy już nie 31 A 28.. Ja cały czas przy wiatraku. Wyszliśmy na plac zabaw w cieniu i tak fajnie wiało, to młody spadł mi z murku i z płaczem wracaliśmy..
Jak sobie przypominam ciążę z synkiem jak byłam wolna i młoda, to powiem wam, że nudziło mi się Trochę, nie mogłam się doczekać jak mąż wróci.. i po 2 mięs miałam dość. Teraz jest inaczej. W pełni wykorzystuje czas który mam dla siebie, jestem lepiej zorganizowana i wogole jest fajniej. Dzieci nadają sens wszystkiemu..
Goj nie wiem czy lubisz soki, ale mi na ból głowy i przymulenie pomaga taki jednodniowy tzw. jabłko granat.. W pół piętrowych butelkach. Kopie jak trzeba i od razu łatwiej.
Chciałabym jakoś pomóc..