GoJ
Fanka BB :)
To co on zmalował na tej plastyce?Mój syn przyniósł 3 pałki jednego dnia z plastyki no rekord świata !hehhhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To co on zmalował na tej plastyce?Mój syn przyniósł 3 pałki jednego dnia z plastyki no rekord świata !hehhhh
Ja biorę zwykły asmag. Ale póki co tylko wieczorem mam problem z drętwiejącymi łydkami i własnie wtedy kiedy zaczyna boleć biorę 2 tabletki na raz. Taka dawka poki co mi starczy.Mi jeden powiedział ze magneB6 to se mogę w ... włożyć. Znaczy nie jeden tylko kilku ale ten to tak dosadnie. Każdy mówi żeby asmag forte brać i to nawet 3*2 . Jak miałam magneB6 to po kilku dniach brania właśnie to wróciło to twardnienie. Czasem se wezme zamiast asmag ze względu na ta b6 albo magnez z potasem ale tez doraźnie . Tak z jedna dziennie czy na dwa dni. Wtedy nie łykam jednego asmag tylko właśnie magneB6 albo magnez z potasem.
Wczoraj pokazywałam synom jak na Mikołaja działa muzyka. Ale mieli radochę jak zaczął mi brzuch falować jak szalony a dziś opowiadałam mężowi i nie wierzył póki nie pokazałam mu. Niestety mam muzę i kamerę w tel. i jednocześnie nie da rady tego ogarnąć by i Wam pokazać...A ja to zmioczana dziewucha jestem i tylko ziemniaki mi w głowiea młode tak maja kręcą się póki nie chcesz nagrać albo pokazać komuś.
poogladam sobie te wszystkie najnowsze wozki foteliki hehhTylko Be. z Nami był. Ale on ciekawski i dużo gadamy więc wprost powiedziałam że mamusi mleko zamarzło i boli jakbym miała szkło... a ostatnio pytał kto to pedofil i prostytutka...No pewnie takjak wytłumaczyłas dzieciom powód wyjścia ?

Mnie się w obu ciążach pi 30tc grubo włączył więc jeszcze mam czas...Ja tez poki co nie mam podstaw wyprawki: ani lozeczka czy tez kosza, ani komody na rzeczy a to co mam to zwalone na jedna kupke na jedynej wolnej w domu polce. Mi sie syndrom wicia gniazda wlaczyl, ale zdrowie nie pozwala na latanie po sklepacha wyjatkowo mam potrzebe, bo jak wozek ogarnac bez sprobowania?
Kupić kilkaJa tez poki co nie mam podstaw wyprawki: ani lozeczka czy tez kosza, ani komody na rzeczy a to co mam to zwalone na jedna kupke na jedynej wolnej w domu polce. Mi sie syndrom wicia gniazda wlaczyl, ale zdrowie nie pozwala na latanie po sklepacha wyjatkowo mam potrzebe, bo jak wozek ogarnac bez sprobowania?