reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wiem ze test allegro ale taki miałam nie wytrzymałam bo się martwiłam.Ide na betę dzisiaj zobaczymy co pokaże ale kreska mocniejsza już :)
1515648006-5a3a46ac2e925476-aaaaaa.jpeg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No coś tu widać widać :)
Trzymam kciuki za betę [emoji106]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Błagam tylko nie Tracy Hogg. Chyba, że ktoś chce tresować dziecko :(

Ja polecam poczytać o kp. Dużo mam czyta o ciąży, o dziecku, a mało która O karmieniu i potem płacz. Piersią spoko jest bardzo lajtowe i fajne.

Starania hmmm czekaj uciekło mi, ale jest taka fajna książka. O wiem Ireny Chołuj. I poczytaj pozytywnie o porodzie, znajdziesz na necie. Są też spotkania w kręgu kobiet.

Jak tam mama z plamieniem i trudnym nickiem na A?

Witam nową mamusie. Kilka z nas też ma stresa :)

Mnie dziś też boli głowa.

Motyw z rzygiem pierwsza klasa, uśmiałam się :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Uważam że zarówno z "Ksiegi rodzicielstwa bliskosci" jak i z "Jezyka niemowlat" można czerpać wiedzę i znaleźć coś co akurat ci się przyda. Przecież nikt nie każe Ci stosować tego w praktyce, samam możesz wybrać które podejście bardziej pasuje, albo z każdego czerpać po trochu.
U mnie wlasnie stały rytm opisany w "Jezyku niemowląt " bardzo Stasiowi pasował, a jednocześnie spaliśmy i dalej śpimy w jednym łóżku.

Uważam że zarówno z "Ksiegi rodzicielstwa bliskosci" jak i z "Jezyka niemowlat" można czerpać wiedzę i znaleźć coś co akurat ci się przyda. Przecież nikt nie każe Ci stosować tego w praktyce, samam możesz wybrać które podejście bardziej pasuje, albo z każdego czerpać po trochu.
U mnie wlasnie stały rytm opisany w "Jezyku niemowląt " bardzo Stasiowi pasował, a jednocześnie spaliśmy i dalej śpimy w jednym łóżku.
Zgadzam się. Jestem podobnego zdania. Można poznać różne źródła i wybrać to co uważa się za najlepsze. Ja jednak uważam, że nic tak nie pomaga jak intuicja ;) Możemy sobie sami stworzyć idealna, indywidualna dla naszego dziecka metodę.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem ze test allegro ale taki miałam nie wytrzymałam bo się martwiłam.Ide na betę dzisiaj zobaczymy co pokaże ale kreska mocniejsza już :)
1515648006-5a3a46ac2e925476-aaaaaa.jpeg

Na testach Allegro zawsze kreseczka jest słabsza bynajmniej u mnie tak było ale jest wiec beta napewno będzie ladna trzymam &&& :)
przypomnij proszę który to dziś twój dc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na testach Allegro zawsze kreseczka jest słabsza bynajmniej u mnie rak byli ale jest wiec beta napewno będzie karna trzymam &&& przypomnij proszę który to dziś twój dc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
30dc dzisiaj mam i cykle 30 dniowe.Robiłam test 26 ledwie widoczna była ale to moczu o godzinie 18.Powtórzyłam 27 cyklu rano i już bardziej widoczna ale też była słabsza o tej z dzisiaj i 27dc poszłam zrobiłam jeszcze próbę ciążową w laboratorium z krwi i pozytywny wyszedł +

Byłam na wizycie, 5tc. Jeden pęcherzyk, 0,6mm. A miałam taką schize, że więcej. :cool2:
Ale pan doktor dodał, że nie wykluczone, że w nim jest więcej niż jedno dziecko... I masz ci babo placek, znowu będę się zastanawiała do następnej wizyty 29 stycznia. :huh::laugh2:
Z tych emocji nawet nie spytałam, kiedy termin, nie poprosiłam o wydruk USG, karty oczywiście też nie mam. :laugh2:
Ale za to mam L4 od dzisiaj. :yes:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry